Reklam

Örebro - Malmö FF: 2

Matchcenter
21 juli 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
21 jul 2018 at 09:56 (Uppdaterad 21 jul 2018 at 17:55) 21/07
41
0
Chans (1-X-2): 17-25-58%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser

Malmö har som ingen missat inlett säsongen otroligt svagt och det har skett förändringar på tränarposten. Fjolårets guldtränare Magnus Pehrsson har fått kliva av och in har tyske Uwe Rösler kommit. Han verkar ha fått fart på truppen sedan han tagit över och Malmö känns just nu riktigt heta. Rösler är obesegrad som tränare efter fyra tävlingsmatcher. 

Örebro har varit en positiv överraskning den här säsongen och plockat många oväntade poäng, men jag har personligen inte varit imponerand av deras spel. På senare tid har de inte fått med sig bra resultat heller och inför dagens match har man två raka förluster.

Speltips:

Malmö har spelat bra i både Champions League-kvalet och Allsvenskan, och är nu obesegrade i sex raka tävlingsmatcher. Idag har man klubbikonen Markus Rosenberg och högerbacken Eric Larsson avstängda, vilket såklart är stort avbräck för skåningarna. Malmö har även Champions League matchen mot Cluj om tre dagar att tänka på. Jag tror trots det att Malmö har en bra chans till tre poäng idag. Örebro har spelfördelaren Nordin Gerzic avstängd och Besara omgärdas av flyttrykten hela tiden, så det lär inte vara så positiv stämning hos Örebro. Malmö måste gå för seger i alla resterande matcher i Allsvenskan om de ska kunna knipa en europa-plats nästa säsong. Med den truppen som man har ska det inte vara omöjligt heller. Jag kommer spela på en rak Malmö seger idag till 1.83 hos Betser.

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback