Reklam

Örebro - IFK Göteborg: (AH: +0,25) 1

Matchcenter
5 augusti 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
4 aug 2019 at 21:31 (Uppdaterad 5 aug 2019 at 20:53) 04/08
71
0
Chance (1-X-2) including handicap: 33-34-33%
Spelvärde: 118,50%
Lägsta spelbara odds: 1,66
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-2
Bet365 Spela nu hos Bet365

Nyckelfaktorer:
- Flera spelartapp för IFK Göteborg på kort tid. Nu även Wernersson avstängd
- Stigande form för Örebro
- Strandberg med i truppen för Örebro

Örebro har stigande form och har två raka segrar med målskillnaden 8-1. Senast gjorde Carlos Strandberg hattrick för att sedan strax efter gå ut skadad, men verkar inte varit så allvarlig då han är med i matchtruppen nu mot IFK Göteborg. Örebro har hög kvalitet i truppen men har varit trögstartade under säsongen men har nu på senare tiden börjat se mycket bättre ut.

I IFK Göteborg har man tappat många spelare på kort tid. Försäljningar av Nygren, Starfelt, långtidsskada på Karlsson-Lagemyr och Vibe är fortfarande skadad och är inte med i matchtruppen. Till denna matchen är även Wernersson avstängd. När man tappade Karlsson-Lagemyr var det en spelartyp som var väldigt svår att ersätta och anfallsspelet har blivit väldigt lidande i IFK Göteborg. Sebastian Eriksson tog sig in i startelvan och gick ut skadad i senaste matchen mot Norrköping men verkar inte varit så allvarlig och han är med i truppen mot Örebro.

Det var en redan tunn trupp som IFK Göteborg hade och varje spelare som försvinner är ersättarna väldigt oprövade kort, men har klarat det oväntat bra men troligtvis inte kommer hålla i längden.
Detta är ett spel som grundar sig mycket mot att spela mot IFK Göteborg med alla deras tapp inför denna matchen och ett Örebro med en stigande form bör ha en god chans. Tycker marknaden har värderat upp IFK Göteborg för mycket och hittar spelvärde här. Matchen spelas dessutom på konstgräs som är ett underlag som passar Örebro bättre.
 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback