Reklam

Örebro HK - HV 71

10 mars 2016 at 18:45 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Åttondelsfinal 2

En match mellan två lag som båda ofta varit svårtippade. Örebro har haft mycket problem på bortaplan men varit svårslagna på hemmais och HV 71 har haft en del bekymmer med att få kontinuitet i sitt spel.

Örebro har helt skadefri trupp och kommer att ställa upp med de bästa laget de har. Tuffare är det för HV som har en hel del långtidsskadade spelare och en riktigt tung avstängning på Mattias Tedenby. Båda lagens målvakter har presterat jämt under säsongen och det är verkligen nu de kommer att behövas som mest. Julius Hudacek har mer rutin än vad Fredrik Pettersson Wentzel i HV-kassen har.

Numerära överlägen kommer vara avgörande

Många pratar om att powerplay och boxplay är två oerhört viktiga spelformer och det med all rätt. Detta är en matchserie som det kommer vara extra viktigt i då båda lagen är rent spelmässigt väldigt jämna. Minsta lilla övertag kan förändra matchbilden fullständigt. Därför tror jag att just detta kommer vara en avgörande faktor i kvällens match och genom hela matchserien.

[bookmaker_bonus id=62]

Expekt erbjuder hela 2.10 i odds på att Örebro vinner matchen. Ett odds som känns mycket spelvärt då jag tror Örebro är det laget som kommer vinna båda sina hemmamatcher och därför avancera till kvartsfinal. HV har svårt att klara sig utan Tedenby som under andra halvan av säsongen varit en av deras bästa spelare. Dessutom har laget en del tunga namn på skadelistan.
  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback