Reklam

Örebro HK - Djurgårdens IF

25 februari 2016 at 15:24 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart 19:00 i Behrn Arena

Djurgården slog Frölunda med 2-1 förra matchen och det var en match som Frölunda borde ha vunnit. Men Djurgårdens tighta försvarsspel blev för svårt att få hål på för Frölundas del och Mantas Armalis blev stor matchvinnare.

Örebro har haft några riktigt tuffa omgångar och laget har inte tagit en trepoängare sedan den 4:de februari. I princip hela truppen har sett väldigt tafatt och oengagerade ut under de senaste matcherna. Framförallt senast mot Luleå då man åkte på storstryk och slutade mållösa. 7-0 blev slutresultatet i den matchen.

Matchen ikväll blir nog en ganska tät drabbning där Örebro tar tag i taktpinnen från början. Första och stora delar av andra perioden kommer nog att spenderas i Djurgårdens försvarszon. Men jag tror att stockholmarna kommer tillbaka och visar sig starkare i andra halvan av matchen, den som även kommer att bli avgörande. Djurgården är ett lag som aldrig ger upp och med en målvakt som visat sig vara i toppform blir detta en tuff match för Örebro.

Matchodds 1X2
Örebro, 2.23
Oavgjort, 4.00
Djurgården, 2.68

Vårt spel: Vinst Djurgården

Jag tror att Djurgården är det laget som i dagsläget är i bättre form. De har mer och spela för och Örebro har i princip säkrat tionde platsen i serien. Djurgården slåss för att inte tappa poäng och ge Växjö chansen att gå om dom i tabellen. Tror matchen ikväll kommer bli riktigt sevärd.
Feedback