Reklam

Lyon - Juventus: Målgörare i matchen: Cristiano Ronaldo

Matchcenter
26 februari 2020 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Groupama Stadium    Jesús Gil
24 feb 2020 at 16:47 24/02
59
0
Chans: 60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Bet365 Spela nu hos Bet365
Juventus har hittat formen i ligan och tränare Sarri formerar hela laget för att backa upp Ronaldo. Portugisen har gjort 21 mål på 21 ligamatcher och han lär göra minst ett mål här mot Lyon.

Jag tror Juventus vinner den här matchen ganska klart. Lyon är inget jättebra lag och ligger inte ens i toppen av den franska ligan den här säsongen. Kanske kommer de försöka backa hem, men det hjälper knappast mot så bra spelare som Ronaldo och Dybala.

Juventus kommer spela offensivt för att få med sig ett antal bortamål. De vill nog gärna avgöra det här mötet redan i den första matchen och vem ska då göra det om inte Ronaldo?

Räknar man ihop alla cupmatcher Ronaldo spelat (alltså från starten i Manchester United, Real Madrid och nu i Juventus) så har han gjort 137 mål på 175 matcher. Den här Champions League-säsongen har han "bara" gjort 2 mål på de 6 matcher laget spelat.

En bonus är förstås att Ronaldo är straff- och frisparksskytt och det lär bli en hel del VAR-möjligheter med tanke på Juventus offensiv. Målskyttespel på Ronaldo känns både som ett logiskt spel och en kul tevepeng för att göra matchen roligare!

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback