Reklam

Oliver Marach/Mate Pavic - Tomislav Brkic/Nikola Cacic: 2

Matchcenter
19 maj 2021 at 12:45 - Tennis, ATP
Court 2, Tennis Club de Geneve
16 maj 2021 at 10:40 (Uppdaterad 19 maj 2021 at 14:12) 16/05
46
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Att gå emot världens bästa spelare i första omgången av en turnering kanske inte framgår som genialt men här gör vi ändå just det.

Pavic är världens bästa dubbelspelare just nu. Lite konkurrens kanske med spelare han spelar med, Mektic, men Pavic är den av dem jag hade valt. Han är den stabilaste servarev på dubbeltouren och han har alla parametrar i övrigt också. Om han håller den här nivån kommer han vara bäst i världen i många år men man ska veta det, inom dubbel är det små marginaler och det kan pendla snabbt. 

Här har inte Pavic med sig sin normala partner, och därför känns det väldigt starkt att detta är en mellanvecka där han kanske inte kommer bry sig så mycket. Han spelar här med Marach, en spelare som passerat sitt bäst före datum med många år och som är på väg spikrakt utför. De har spelat med varandra en del tidigare. De passade inte särskilt bra ihop. Och jag vet inte, förutsättningarna känns sådär här.

Brkic/Cacic har i år etablerat sig som ett stabilt par på atp-nivå. De är ingen kanonmat.

Pavic är den bästa spelaren i den här matchen men Marach är också den svagaste och jag tror att Marachs svaga serve kan fälla avgörandet här. Han kommer vara den som är mest utsatt av dem och jag har helt enkelt den känsla av att det luktar skräll här.

Högst odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback