Reklam

Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors: Thunder -6,5

Matchcenter
10 november 2019 at 02:00 - Basket, USA - NBA
Chesapeake Energy Arena
9 nov 2019 at 08:01 (Uppdaterad 10 nov 2019 at 05:50) 09/11
28
0
Chans: 75%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 7/10
Hit/Miss:
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
NBA
  • Jag trodde egentligen på Warriors inför säsongen. Jag trodde att de med sina enorma stjärnor skulle kunna få rollspelarna att vara bra nog för en slutspelsplats och kanske mer. Men nu går det inte. Nu har det rasat. Durant försvann till Nets, Thompson är skadad hela säsongen, och nu är också Curry skadad, bruten hand, han kommer troligen inte tillbaka den här säsongen heller då Warriors inte längre har något att spela för. Det handlar nu bara om att försöka komma sist och ge sig själv maximal chans att få ett bra draftval. 
  • De har Russell kvar, han som de skulle ha för att trejda till sig den sista pusselbiten för att göra laget komplett. Nu ska han leda laget, och det funkar inte. Så bra är han inte. Komplementspelarna i Warriors är dessutom nu så dåliga att de inte på något sätt håller NBA-klass.
  • Thunder står på 3-5 just nu. Inget imponerande lag. Men ett riktigt, rejält NBA-lag är de och det räcker garanterat hela vägen här och det räcker också troligen för att blåsa bort Warriors. Warriors rollspelare och bänkspelare, det är så illa så klockorna stannar verkligen. Coach Kerr kommer behöva trolla med knäna för att ens vinna matcher i år, oavsett motstånd.
  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback