Reklam

Östersunds FK - Sirius: 2

Matchcenter
22 maj 2021 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Jaemtkraft Arena
21 maj 2021 at 13:55 (Uppdaterad 22 maj 2021 at 19:23) 21/05
5
0
Chans (1-X-2): 30-20-50%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-0
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Det är två formsvaga lag som möts när Östersund möter Sirius i den sista omgången inför EM-uppehållet. Båda lagen började säsongen lovande i de första tre omgångarna, men sedan dess har inget av lagen lyckats vinna någon av sina matcher. För tillfället ligger Sirius på nionde plats i tabellen, medan Östersund halkat ner ända till nästsista plats. 

Kan något av lagen vända den negativa trenden i den sista matchen inför EM-uppehållet? 

Östersund behöver vinna 

Allsvenskan 2021 började bra för Östersund med 0-0 borta mot Kalmar och 5-0 vinst hemma mot Örebro. De lyckades också sträcka sig till ett oavgjort resultat borta mot Malmö FF i den tredje omgången. Efter det har det dock varit idel motgångar för laget. Efter förlusten i den sjunde omgången är man nu uppe i fyra raka förluster. 

Senast hemma mot AIK uppvisade Östersund stundvis bra spel, men återigen blev det en uddamålsförlust. Positivt var iallafall att lagets främsta målskytt Blair Turgott återigen syntes i målprotokollet. Efter den andra omgångens hattrick har krutet varit vått för britten. Hos ett lag som kämpar för sin överlevnad på flera olika plan krävs det att målskytt kliver fram och visar vägen.  

Sirius har presterat enligt förväntningarna 

Inför säsongen var det många som förutspådde en svår säsong för Uppsalalaget Sirius. Henrik Rydström hade lagt en stark prägel på laget och uppvisade stundvis bländande fotboll. Nya tränaren Daniel Bäckström har dock visat sig vara en bra ersättare och laget har presterat på den nivå man kan förvänta sig av laget.  

Senast blev det 2-2 borta mot IFK Göteborg efter två mål av Christian Kouakaou. Nu behöver laget igen få känna hur det är att vinna efter fyra raka utan vinster.  

Speltips Östersund – Sirius 

Det är två lag som är i stort behov av en vinst för att skapa lite andrum inför uppehållet. En vinst för Östersund skulle med säkerhet ta upp laget några pinnhål i den jämna tabellen. Det samma gäller för Sirius.  

Vi tror på en jämn match där uddamålet kommer att fälla avgörandet. Som det sett ut hittills under säsongen skulle det inte förvåna om det är Östersund som återigen får se sig besegrade.  

Våra bettingtips är vinst för Sirius och under 2,5 mål i matchen  

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback