Reklam

Östersunds FK - Örebro: X

Matchcenter
18 april 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Jaemtkraft Arena
16 apr 2021 at 12:05 (Uppdaterad 18 apr 2021 at 16:52) 16/04
4
0
Chans (1-X-2): 30-40-30%
Spelvärde: 134,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 5-0
Betsson Spela nu hos Betsson

Östersund inledde sin premiärmatch i Allsvenskan med att spela 0-0 borta mot Kalmar. I den sista försäsongsmatchen innan säsongen drog igång mötte de Vasalund på hemmaplan och spelade lika. På de två senaste matcherna har de 1-1 i målskillnad.

Örebro, inledde säsongen hemma mot Göteborg. Ett möte som slutade 0-0 och med tanke på hur det sett ut för Örebro och deras ständiga placeringar i mitten av tabellen de senaste säsongerna i Allsvenskan är det väl inget som förvånar att det slutade alltjämt med ett kryss.

Inför mötet är det Örebro som har imponerat mest, sett till motstånd även om inte IFK hade sin bästa elva på planen och flera av spelarna hade svårt att komma upp i nivå, men inte så konstigt när det är premiär och en hel del nerver inblandade. Örebro gjorde en riktigt fin andra halvlek och enligt bedömningarna från den första matchen visade de att de fortsatt kommer vara ett stabilt hemmalag även denna säsong.

Östersunds premiär är helt klart godkänd med tanke på hur de sett ut i matcherna inför säsongen. Svag första del av matchen där hemmalaget Kalmar dominerade matchen, men de kom tillbaka i andra och spelade upp sig något.

Tippar att vi på Jämtkraft Arena kommer få se en målsnål tillställning. Där hemmalaget har haft det tufft att ta vinster de senaste matcherna. Tippar inte att Örebro har det som krävs för att åka hem med alla poängen från mötet även om de enligt oddsen ses som störst favoriter att vinna mötet. För vad vi fick med oss från deras premiär var att de fortsatt kommer att plocka majoriteten av poängen hemma även i år. Därför blir det X.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback