Annons

Östersunds FK - Falkenbergs FF: Under 1.0 mål ah första halvlek - Speltips & Rekar

Matchcenter
13 nov 2022 at 10:02 (Uppdaterad 13 nov 2022 at 13:49) 13/11
89
0

Kval till Superettan

Chans: 51%
Spelvärde: 104,55%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365

Vi har med oss 1-1 från Falcon Arena till Östersund, när det ska avgöras vilka som får en plats till nästa säsong i Superettan.

Mitt spel: Under 1.0 mål asian hcp första halvlek.

Det blev två mål redan i den första halvleken nere i Falkenberg, när först brassen Ericks inlägg turligt letade sig i nät och senare Aguda som tog vara på ett misstag från en ÖFK-spelare.

Annars tycker jag det var en väldigt tajt drabbning där det inte skapades några direkta farligheter. Två jämna lag och svårtippat andra möte som väntar här igen.

Har svårt att se denna match skulle explodera från start och gå bananas. Med tanke på vad vi har med oss kommer lagen troligtvis känns på varandra  och ju längre matchen går med oavgjort läge lär man bli allt mer rädda för att göra misstag. Vi känner igen det här typiska scenario från mängder av kvalmatcher från förr.

Visst kan vi få ett läge där ett av lagen gör ett tidigt och vi där med får en helt annan matchbild, men kollar vi ÖFKs senaste fem matcher från Superettan har det varit väldigt tajta matcher. Tre slutade 0-0 i halvtid och de andra två blev det ett mål i. Statistiken på vår sida här alltså.

Ett klart stabilare försvar på slutet hos hemmalaget och förutom något slarv i torsdags så höll laget emot väldigt starkt mot FFFs starka anfall som producerat flest mål i DIV 1-serierna den här säsongen.

Frågetecken kring Keita som klev av skadad på uppvärmningen i torsdags. Svårt att säga vad ersättaren Mills går för då han inte direkt sattes på några tuffa prov.

Har inte fått någon elva från Falken men inga nya skadebekymmer eller avstängningar som stör så blir troligtvis en liknande startelva. Möjligt att Taylor Silverholt får chansen från start här.

Nervöst som fan men jag hoppas på 0-0 hela vägen till minut 90 där legendaren Tobbe Karlsson nickar in en hörna. Vi ska tillbaka!

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback