Reklam

Östersunds FK - AIK: 2

Matchcenter
17 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Jaemtkraft Arena
14 maj 2021 at 10:54 (Uppdaterad 17 maj 2021 at 20:24) 14/05
7
0
Chans (1-X-2): 15-25-60%
Spelvärde: 103,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
William Hill Spela nu hos William Hill

Jämtkraft Arena bjuder in till en intressant match mellan Östersund och AIK. Hemmalaget hade en hyfsad inledning men har åkt på tre raka förluster och blivit nollade i de två senaste matcherna. För AIK har inledningen varit okej och i den senaste matchen mot MFF lyckades laget i alla fall komma igen efter underläge och ta en poäng mot den regerande mästaren. Klarar man nu att slå Östersund på bortaplan eller blir det hemmalaget som studsar tillbaka efter tre raka förluster?

Östersund har haft en tung maj

Inledningen för Östersund var relativt lovande. Kryss mot Kalmar och Malmö FF på bortaplan samt 5-0 hemma mot Örebro på Jämtkraft Arena. Men sedan april blev maj har formen dalat i takt med att dagarna blivit ljusare. 1-2 hemma mot Varberg är inget som imponerar och därefter efter har det blivit förlust mot Mjällby och Djurgården på bortaplan. Nu väntar det en tuff hemmamatch mot ett lag som Östersund aldrig besegrat på hemmaplan. På de fem matcher som lagen mötts uppe i Östersund har det blivit fyra segrar för AIK och en oavgjord. Klarar Östersund att bryta den trenden?

Vill du även se andra marknader för att få bästa odds bör du kolla in vårat matchcenter!

AIK saknar offensiv kraft

AIK har en väldigt stabil defensiv grund men offensivt har det imponerat på samma sätt. Framförallt är det bortaspelet som inte varit bra utan på de två bortamatcher ”Gnaget” har spelat har det blivit dubbla förluster. Hemma är man däremot obesegrade med segrar mot Degerfors, Hammarby, Elfsborg och kryss senast mot Malmö FF. Då tog Sebastian ett brandgult kort efter en ful stämpling på Malmös lagkapten och det gör också att han är avstängd mot Östersund.

Speltips Östersund - AIK

AIK är svåra att tränga igenom och har ett otroligt fint facit på Jämtkraft Arena. Mot Malmö så gjorde man en riktigt stark andra halvlek och om laget fortsätter med samma fina spel är det svårt att se hur Östersund ska kunna sätta emot. Den norrländska klubben inledde starkt men verkligheten verkar ha kommit ikapp laget som nog de flesta fotbollsfans i Sverige gärna ser åker ur Allsvenskan.

AIK är favoriter enligt oddsen och efter deras andra halvlek mot MFF är det enkelt att förstå varför. Lägg till Östersunds svaga form samt AIK:s historik uppe i Östersund och vi tippar att det blir seger för AIK till slut. Därför väljer vi att spela AIK som segrare i bortamatchen mot Östersunds FK på Jämtkraft Arena.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback