Reklam

Österrike - Nordmakedonien: 1

Matchcenter
13 juni 2021 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Arena Nationala (neutral)    Andreas Ekberg
11 jun 2021 at 14:25 (Uppdaterad 13 jun 2021 at 19:53) 11/06
30
0
Chans (1-X-2): 60-20-20%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Österrike tog sig till EM genom att knipa andraplatsen i gruppen bakom Polen. I samma grupp spelade även Nordmakedonien som slutade trea. För att förbereda sig inför mästerskapet har de mött Slovakien och England. Det slutade med att de kryssade hemma mot Hamsik och co och förlorade på bortaplan mot England. I slutet av mars åkte de även på en tung förlust hemma mot Danmark i VM-kvalet med hela 0-4. Uppladdningen inför mästerskapet skulle kunna varit bättre.

Nordmakedonien mer eller mindre snubblade sig in i mästerskapet efter att de via playoff i Nations League slutligen tog en plats. Men oavsett hur de tog sig till EM är det imponerande med tanke på landets korta historia. Har ett riktigt fint resultat med sig från VM-kvalet i våras då de slog Tyskland på bortaplan med 1-2. Har även gjort det bra i genrepet inför EM när de kryssade mot Slovakien och vann mot Kazakhstan med 4-0.

Även om Österrikes senaste resultat inte imponerar på någon tvekar jag inte på att de kommer att ta hem alla poängen från mötet. För när det verkligen gäller kommer spelare som Alaba och Arnautovic att med all säkerhet höja sig. Dessutom mötte de Nordmakedonien vid två tillfällen under kvalet till EM där de vann båda matcherna. Nordmakedonien har ingen erfarenhet från tidigare mästerskap vilket får ses som ytterligare ett minus och därför tippar jag ettan till Österrike.

Klicka här för fler marknader och odds på matchen mellan Österrike - Nordmakedonien! 

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback