Reklam

Örebro - Malmö FF: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
24 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
21 maj 2021 at 14:18 (Uppdaterad 24 maj 2021 at 20:22) 21/05
5
0
Chans: 75%
Spelvärde: 162,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-2
Unibet Spela nu hos Unibet

Efter att Örebro hade gått fyra matcher i rad utan att göra ett endaste mål, producerades det under två matcher på löpande band som ledde till två raka vinster, men så i derbyt mot Degerfors var de återigen tillbaka på ruta ett, noll gjorda mål och förlust med 3-0. Även om de lyfte sig i bortamötet på Hisingen mot Häcken i omgången innan är det ingen seger man ska höja till skyarna då laget från Göteborg ligger sist i Allsvenskan.

Malmös seger mot Elfsborg, med 2-1 hemma, blev en kostsam sådan. Först fick Allsvenskans bästa spelare Anders Christiansen lämna planen skadad. Lite senare fick även Ola Toivonen linka av planen. Båda dessa kommer inte att spela innan uppehållet för EM tar vid. Återstår att se när de är tillbaka igen. Två tunga avbräck, men truppen är bred och det finns självklart spelare att sätta in istället och därmed kommer de inte att tappa alltför mycket i kvalité. Dessutom har de pengar att förstärka med om det skulle behövas.

Tippar en självklar seger till besökande Malmö, men det är spelet på att BLGM:Nej jag väljer att lägga. Visst är Malmö ett något sämre lag med Christiansen och Toivonen borta, men det ska inte spela någon roll mot ett svagt Örebro som gjort fyra mål på sju matcher. Tippar att det blir Skånelagets första hållna nolla för säsongen. Oddset på 2.17 är ett rån.

Fler marknader och odds på matchen hittar du genom att klicka här!

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback