Reklam

Örebro - IFK Göteborg: X

Matchcenter
10 april 2021 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
9 apr 2021 at 12:42 (Uppdaterad 10 apr 2021 at 19:21) 09/04
5
0
Chans (1-X-2): 20-60-20%
Spelvärde: 204,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-0
Betsson Spela nu hos Betsson

Örebro är det eviga stabila mittenlaget som är svårslagna hemma på Behrn Arena. Laget har från Malmö tagit in mittfältaren Romain Gall på lån och det kan visa sig vara ett smart drag då han i en ålder av 26 år och med sina fem tidigare säsonger i Sveriges högsta serie är en välmeriterad allsvensk spelare som kommer ge en hel del tyngd på mittfältet. Från lagets träningsmatcher inför säsongen har det varit upp och ner där de i vanlig ordning har haft det tufft mot de bättre lagen med förluster mot AIK och Malmö, men spelat desto bättre mot lag som Akropolis och Falkenbergs. Ingen överraskning.

De stora rubrikerna inför den allsvenska premiären har handlat om Marek Hamšík. Inte så konstigt med tanke på att med den meritlistan han sitter på kanske är det största nyförvärvet någonsin i våran inhemska liga. Resten av nyförvärven klubben har gjort har hamnat i skuggan och då är det ändå tunga namn som Marcus Berg, Kolbeinn Sigporsson och Simon Thern. De två förstnämna med en hel del erfarenhet från landslagsfotboll. Men ingen ur trion Hamšík-Berg-Sigporsson är tillgängliga för spel i premiären.

Göteborgs resultat i träningsmatcherna har varit aningen upp och ner där de senast mötte Värnamo på hemmaplan spelade de 3-3.

Med tanke på att blåvitt har lite problem med skador och spelare borta pga andra orsaker inför premiären kommer det dröja ett tag innan vi ser lagets fulla kapacitet. Örebro är inget dåligt hemmagäng som de åker och plockar tre enkla poäng från. Därför tippar jag att det slutar lika i premiären.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback