Reklam

Nyköping - Huddinge: (AH: +1,5) 2

5 december 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
5 dec 2018 at 13:29 (Uppdaterad 6 dec 2018 at 22:14) 05/12
57
0
Chance (1-X-2) including handicap: 33-0-67%
Spelvärde: 133,33%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-4
Betsafe Spela nu hos Betsafe
På förhand så ska man väl inte riktigt röra de här typerna av matcherna. Nyköping har allt att spela för medans Huddinge bara ska spela av serien. I det här fallet är dock spelet självklart. Huddinge är klart bättre i grunden och framförallt ikväll.

Nyköping Gripen har haft en lite tyngre säsong än man hade förra året. Dels mycket för att man haft väldigt stora problem med frånvaroa av lite olika orsaker. I grund och botten är man ett klart dugligt lag och man borde skadefria iallafall kunna vara med och slåss om en plats till allettan. Nu har man dock halkat efter och får ställa in sig på fortsättningsserien. Det gäller alltså att plocka så många poäng som möjligt i slutet nu för att få så bra förutsättningar som möjligt vid omstarten. Man har alltså motivationen på sin sida. Huddinge är ett lag som tappade väldigt mycket innan säsongen, men vinnarkulturen står kvar och man fortsätter att vara svårslagna, även om laget på pappret inte är i närheten av så bra dem varit under de senaste säsongerna. I vilket fall så är man ett bättre lag än Nyköping, och som sagt framförallt ikväll av lite olika anledningar.

Talar för spelet

  • Med ordinarie laguppställningarså är Huddinge ett bättre lag än Nyköping. Nu saknar dessutom hemmalaget ett helt gäng med tongivande spelare och då ska det vara klasskillnad.
  • Huddinge är bättre nu än första halvan av serien då även dem hade problem med skador. Nu, nästintill fulltaliga och klart mer spetsiga.

Talar emot spelet

  • Anledningen som jag nästan alltid nämner när det gäller Huddinge. Ineffektiviteten. Man har en tendens att föra spelet och skapa mängder med lägen ibland, men också ha väldigt svårt att få pucken i nät.
  • Inställningen? Ingen superlång resa för Huddinge så det kanske är helt okej med den ändå, men samtidigt ska man komma ihåg att Huddinge inte har något att spela för samtidigt som att Nyköping har allt att spela för.

Jag tycker med tanke på avbräcken så ska det vara stor skillnad här. Gör bara Huddinge vad dem ska och inte slarvar så vinner man med ett par mål. Vi höjer insatsen lite och spelar Huddinge -1,5 till oddset 1,99 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback