Reklam

Nybro - Troja: Nybro över 2.5 mål (inkl. OT/SO)

26 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
26 okt 2018 at 17:00 (Uppdaterad 27 okt 2018 at 11:48) 26/10
26
0
Chans: 58%
Spelvärde: 104,98%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betsafe Spela nu hos Betsafe
I den södra serien är det dags för lite av en toppmatch ikväll. Nybro tar emot Troja och på förhand känns väl Troja som en vinnare, eller? Nybro har imponerat och kan absolut störa. Antal mål för hemmalaget är intressant.

Nybro har gått lite över förväntan såhär långt. Man har som vanligt haft en del problem med skador osv under inledningen, men man har ändå gjort det bra och ligger just nu på en fjärdeplats. Vid vinst ikväll så kliver man om just Troja i tabellen. Nybro har väl alltid varit lite kända för att ett helt okej spel, men ha lite svårt att få in pucken i vissa lägen. Den här säsongen har varit lite tvärtom då man istället faktiskt fått lite utdelning. Man har ett ganska jämnt lag rakt igenom, men har ett par spetsar som är riktigt duktiga. Troja har också kommit igång efter en trög start och ska såklart vara favoriter ikväll. Man är bra rakt igenom och har ganska bra form. Jag är dock inne på att Nybro kan knipa den här matchen, men vågar inte röra ettan på något sätt då jag har stor respekt för Troja som lag. Att det dock kommer behöva göras minst tre mål för att vinna matchen är jag rätt säker på och då känns antal mål för Nybro klart mer intressant.

Talar för spelet

  • Nybro är erkänt starka hemma och har varit bra i inledningen där. Man har gjort 18 mål framåt på fyra spelade matcher så man bör ha bra chans till det även idag. Troja är dessutom klart mer sårbara på resande fot.
  • Janne Kivilahti. En av seriens absolut bästa spelare och kan sänka motståndare på egen hand. Riktigt duktig på alla plan och är en het kandidat till att vinna poängligan.
  • Nybro har värvat lite den senaste tiden och alla nyförvärv bör komma in i det mer och mer. Dennis Santesson har gjort sex poäng på sina första tre matcher.

Talar emot spelet

  • Troja är stabila bakåt och har två riktigt bra målvakter. De har trots allt släppt in minst mål i serien.
  • På pappret ska Troja vara det bättre laget. Klarar de av att kontrollera mycket puck så kommer inte Nybro få många chanser.

Jag tycker det här oddset är bra. Det blir generellt mycket mål i hockeyettan och för att Nybro ska vinna idag så kommer det ganska säkert att behövas minst tre mål. Därför testar jag Nybro över 2.5 mål (inkl övertid/straffar) till oddset 1.81 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback