Reklam

Nybro - Hanhals: 2

14 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
14 nov 2018 at 11:46 (Uppdaterad 14 nov 2018 at 21:21) 14/11
96
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 148,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Spela nu hos Unibet
I den södra serien så möts ikväll Nybro och Hanhals i ett otroligt viktigt möte i kampen om platserna till allettan. Hemmalaget är rätta favoriter, men Hanhals är underskattade och kan mycket väl ta hem det här.

Nybro kommer in till den här matchen med fint självförtroende efter storsegern på bortaplan senast mot bottenlaget Tyringe. Man visade att man ska vara ett av de fem lagen som tar sig till allettan, men det gäller att man fortsätter att hålla formen uppe för det är många lag där bakom som skuggar. Motståndarna i kvällens match från Kungsbacka är ett av dem. Hanhals har länge varit väldigt underskattade av bolagen, trots att man match efter match presterar och framförallt håller en jämn nivå utan riktiga plattmatcher. Man har dunderform inför kvällens match och med tanke på läget som det ser ut just nu så har man bra chans även i kvällens match.

Talar för spelet

  • Formen. Hanhals form är inget man kan undgå för tillfället. Man har tagit poäng i sex av de sju senaste matcherna och lägg därtill att det varit mot lag som Kristianstad, Dalen och en seger mot Kallinge bland annat senast.
  • Det bör passa Hanhals att spela på resande fot. Man kan fokusera på att spela tight bakåt och gå på kontring. Det borde vara en matchbild som passar dem utmärkt.
  • Hanhals var bättre än Nybro i den första matchen mellan dem och förlorade oturligt efter att ha tappat i den sista perioden. Visar att man är ett bra lag och dessutom är man i bättre form nu än då.

Talar emot spelet

  • Spetskompetensen i Nybro kanske är snäppet starkare. Man har framförallt Janne Kivilahti som är otroligt duktig. Han har varit inlånad till Oskarshamn redan och skulle bli förvånad ifall han är kvar i Nybro säsongen ut.

Jag tror på en jämn matchbild där ett oavgjort resultat inte är omöjligt, men Hanhals har bitarna för att plocka ner Nybro redan under full tid också. Jag testar därför Hanhals att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 3.70 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback