Reklam

Nybro - Dalen: 2

17 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
17 okt 2018 at 09:08 (Uppdaterad 18 okt 2018 at 15:09) 17/10
77
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 7-3
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Onsdag och en hel del matcher i hockeyettan som vanligt. En av dem är den viktiga matchen mellan Nybro och Dalen där hemmalaget har blivit rätta favoriter, men jag gillar vad jag sett av Dalen och tror dem studsar tillbaka.

Det är oerhört jämnt i den västra serien där vi har lag två till fem med endast ett poängs skillnad. Mitt i smeten där så har vi Nybro och Dalen. Hemmalaget Nybro som har gjort en helt okej säsong såhär långt och har väl gått som förväntat. Den senaste tiden har man haft lite problem med diverse skador/sjukdomar vilket också tvingat dem till att plocka in ett par spelare, bra sådana dessutom. Om det kommer ge någon skillnad till match mot Dalen vet jag ej. Det som jag dock känner är att Dalen har ett väldigt bra lag på pappret och man har gått framåt jämfört med förra säsongen. Även om spelet kanske inte funkat lika bra som det gjorde på försäsongen så tycker jag ändå man ska räknas som ett topplag. Det kommer bli en tight match, men känslan ligger på att det är lite av en 50/50 match och då är värdet helt klart på Dalen.

Talar för spelet

  • Jag tycker bredden talar för bortalaget här. Nybro är bra, men Dalen känns bredare över fyra femmor och har minst lika bra spets som Nybro.
  • Dalen har spelat väldigt bra mot topplag den här säsongen, men har spelat betydligt sämre mot lag som man kanske ska vinna lite enklare mot.
  • Skadeläget i Nybro. Saknar fyra-fem spelare till morgondagens match igen, även om man är vana så är det klart det tär lite på dem. De nya som kommit in i truppen bör inte heller hunnit anpassa sig riktigt.

Talar emot spelet

  • Dalen har varit bra hela säsongen, men de onödiga poängtappen oroar ändå en del. Hur bra är dem egentligen eller var det bara en liten tidig formtopp man prickade?
  • Janne Kivilahti. Nybros bästa spelare och en av de bästa i hela serien. Kan avgöra matcher på egen hand och har han vaknat på topp så är han svårstoppad.

Jämn match att vänta, men värdet ligger på Dalen. Jag testar Dalen att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.15 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback