Reklam

Nuno Borges/Francisco Cabral - Julian Cash/Henry Patten: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
14 juni 2022 at 17:55 - Tennis, Challenger
14 jun 2022 at 08:52 (Uppdaterad 14 jun 2022 at 19:25) 14/06
49
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
De förlorade tills sist i helgen, Cash/Patten men det var verkligen en imponerande förlust och man måste nu ta dem på stort allvar.

Det började med att de vann inte mindre än tre futureturneringar i rad i Nottingham under våren. Sen följde de upp med att vinna den första challengern på gräs i Surbiton och så var de i final förra veckan i Nottingham, en challenger det också. Det ska även sägas att det inte är några dåliga par de slagit. Challengerturneringarna på gräs håller extremt hög nivå och det är några par som normalt håller till på atp-touren som de slagit. 

Motståndet här är starkt. Borges/Cabral är ett av de absolut bästa paren på challengertouren det senaste året. Cabral har redan börjat prova på atp-spel med andra partners, Borges är egentligen singelspelare så han blir väl kvar på challengertouren lite till men ja, riktigt starkt par.

Problemet, eller vad man ska kalla det, är dock att Borges/Cabral kanske inte riktigt kommer gynnas av gräset här. Cabral har en bra serve och ska nog klara det bra, men Borges är mer av en baslinjespelare med inte alltför stark serve. Jag tror han kommer få det bökigt här.

Underlaget avgör tror jag. På det här underlaget är Cash/Patten riktigt bra och det tror jag vi får se idag igen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback