Reklam

Numancia - Tenerife: Över 2,5 Mål

Matchcenter
18 mars 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Los Pajaritos
18 mar 2018 at 17:41 (Uppdaterad 18 mar 2018 at 21:50) 18/03
29
0
Chans (över-under): 48-52%
Spelvärde: 114,24%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Match i den spanska andraligan då Numancia tar emot Tenerife hemma på Estadio Los Pajaritos. Två lag som är i stort behov av en trepoängare och dessutom har vi lite defensiva avbräck idag. Till det här oddset måste vi bara testa överspelet!

Numancia har väl inte haft någon strålande säsong direkt då laget placerar sig på en 11:e plats med 45 pinnar på kontot. Det är dock otroligt jämnt i Segundan så laget har endast fyra pinnar upp till Zaragoza på sista playoff-plats. Men ska playoff bli verklighet så gäller det att laget rycker upp sig och börjar plocka trepoängare igen. De har endast en vinst på de fem senaste matcherna så formen är inte på topp direkt. De borde ändå ha en hyfsad känsla i truppen efter att ha hämtat in 0-2 till 2-2 i senaste ligamatchen borta mot Barcelona B. Med tanke på tabelläget borde det bli full gas framåt här och jag tycker att Numancia har en del fina spelare offensivt med bland annat Guillermo och Pere Milla. 37 mål framåt är ingen dålig siffra men de har inte lyckats hålla ihop det defensivt och det lär heller inte vara något som prioriteras idag.

Tenerife har precis som Numancia haft en ganska trög säsong men laget har hittat stilen på slutet och klättrat upp till en 12:e plats i tabellen. Fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna vittnar om ett lag i form. Det är dock inga poäng som hämtats in tack vare en stabil defensiv, faktum är att laget släppt in mål i samtliga fem matcher. Till dagens match har de dessutom två tunga avbräck i defensiven då varken Alberto Jimenez eller Carlos Ruiz kommer till spel. Två startspelare en normal dag. Framåt ser det desto roligare ut då laget har fått ordentligt snurr på målskyttet den senaste tiden, 14 mål på de fem senaste omgångarna är en otroligt fin siffra. Samuele Longo har visat en otroligt fin form efter lite skadebekymmer och därför tycker jag inte att det gör så mycket att Juan Villar missar den här matchen.

Talar för spelet:

  • Det här är två lag som jagar en playoff-plats och därmed borde de inte vara speciellt intresserade av ett oavgjort resultat. Det borde ge oss en bra matchbild.
  • Tenerife har spelat många målglada matcher på slutet. Sju av de tio senaste ligamatcherna har nämligen klivit över 2,5 mål.
  • Samtidigt som Tenerife gjort en hel del mål på slutet så har de även släppt in många mål. Till dagens match har de dessutom två tunga avbräck i det defensiva.

Två lag som jagar playoff, ett Tenerife i galen målform och defensiva avbräck hos gästerna. Med förutsättningarna så gillar jag det odds som erbjuds för minst tre mål i matchen. Vi slänger in en medelinsats till fina 2,38 hos William Hill.

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback