advert

Novara - Avellino

22 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Novara har inte haft någon jättebra inledning men potentialen finns där och på hemmaplan är man starka. Avellino har även dom haft en ganska dålig inledning och på resande fot är man normalt sett sämre. Tror Novara bara kör på framåt här!

Inför ligastarten trodde många på att Novara skulle vara med där uppe inklusive jag, men man har inte haft flytet med sig trots att man skapat massor av chanser, framförallt på hemmaplan på sitt konstgräs. Där brukar man bara köra på framåt och när man dessutom har en offensiv tränare i Boscaglia ja då är det bara framåt som gäller. Tror inte det blir någon skillnad här. Här måste man gå för seger för att inte bli fast i botten allt för länge. På bortaplan har man förlorar samtliga matcher vilket är rätt sjukt egentligen. Men man har dock bättre facit på hemmaplan där det blivit 2 segrar och 2 oavgjorda men i själva fallet borde det varit 4 segrar av 4 möjliga. Sett till målchanser och spelbilden.

Man har inga avbräck till denna match och tycker chanserna till både 3 poäng och minst 2 mål är väldigt bra. Fast samtidigt ska man veta att defensiven är det svaga lagdelen i detta lag som sett svajig ut flera gånger. Offensivt har man enbart haft oflyt, snart lossnar det och jag tänker vara med när det väl händer.

Och Avellino då, ja man är tillsammans med Novara ligans sämsta bortalag och har inga förväntningar om att den sviten ska brytas här idag. Tycker inte man imponerar som lag och finns en del brister. Man har mött lag med bra offensiv i 3 av 4 bortamatcher och det har rasslat till i samtliga. 3-0 mot Perugia, 3-1 mot Verona och 2-0 mot Entella. Och nu möter man alltså ytterligare ett lag med vass offensiv. Känslan är ju att Avellino kommer få en jobbig eftermiddag här.

Man har dessutom haft och har skador i laget som klart stör. Man saknar fem mittfältare i nuläget där i princip alla hade bidragit i någon form. Det är D'Attilio, Tassi, Gavazzi, Molina, Jidayi men även anfallaren Ardemagni som känns given på topp i vanliga fall.

På hemmaplan brukar man köra på framåt och det är dags för en seger nu för att närma sig det där playoff som man har potentialen till. Det är dessutom en tränare som matat i spelarna att nu gäller det verkligen att köra på och kriga i 90 min så räkna med ett taggat Novara här. Jag spelar Novara över 1.5 mål till ett odds på 1.83, hos bet365.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback