Reklam

Novak Djokovic - Rafael Nadal: (AH: -1,5 Sets) 2

Matchcenter
11 juni 2021 at 19:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Philippe-Chatrier Court
11 jun 2021 at 12:02 11/06
92
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 40-0-60%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Bethard Spela nu hos Bethard
Tidernas främsta rivalitet i tennisvärlden. Här slåss de om vem som på söndag ska vara favorit till att vinna ännu en Grand Slam-titel.

Jag tror det blir Nadal idag. Det tror nog de allra flesta, men jag tror det blir Nadal, och jag tror det blir Nadal på ett ganska kontrollerat vis.

Det man ska veta är att Djokovic väldigt ofta är som absolut bäst mot Nadal. Därför måste man vara lite försiktig med att titta på hans nivå i senaste matcherna. För även om han inte sett perfekt ut, han kan vara perfekt idag. Det är en möjlighet.

Men jag tror inte på den möjligheten.

Tittar man över hela grussäsongen så har Djokovic inte varit dålig, men han har heller inte varit uppe på toppen av vad han kan prestera. Det känns som att det blir mer och mer tydligt för varje år att grus faktiskt inte gynnar honom riktigt utan snarare tvärtom. 

Nadal har överlag varit plusbetonad hittills i turneringen. Han har hittat en annan form än tidigare under sommaren och sett bra ut. 

Jag tror inte Djokovic kommer nära, jag tror Nadal kommer vinna 3-0 eller 3-1, och jag tycker att 1,85 på -1,5 set Nadal är ett bra spel.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback