Reklam

Novak Djokovic - Rafael Nadal: 2

Matchcenter
14 juli 2018 at 14:10 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Centre Court, All England Club
13 jul 2018 at 12:17 (Uppdaterad 14 jul 2018 at 16:33) 13/07
69
0

Wimbledon

Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 102,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Är ju bara tramsigt egentligen att försöka sig på att gissa en sån här match. Historiken visar att det skiljer milimeter mellan dem i spelstyrka typ.

För några år sen när Nadal han sin sämsta period i sin karriär efter flera skadeuppehåll och dåligt självförtroende var Djokovic överlägsen. Och nu senaste året har Nadal varit överlägsen Djokovic, även om de bara mötts 2 gånger, när Djokken varit med sina mått mätt usel.

Inget av det där spelar någon roll idag. Helt ny match där jag tror bägge är så motiverade som de bara kan bli. 

För Djokovic handlar det om att komma tillbaka och sätta ner foten. Visa att hans usla period är över. Redan i Paris såg man en enorm vilja på banan. Den har bara stärkts sedan dess. I Queens var han nära att slå Cilic och i Wimbledon har han följt upp med flera fina skalper. Han börjar nu närma sig något som liknar en vettig nivå för hans del.

I Nadals fall handlar det naturligtvis om Grand Slam nr 18. Med Federer ute så har han nu vittring på att komma riktigt nära Federer i antal GS titlar. Givetvis nämner aldrig spelarna något om detta, för att inte verka löjliga. Men visst är det så att det är denna enorma batalj som driver dem. Att bli historisk.

Jag tror inte Djokovic riktigt är ända framme ännu för att slå Nadal. Han har lite mer att bevisa först. Men kan naturligtvis ha hur fel som helst. En match som egentligen inte skall tippas. Bara ses.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback