Reklam

Novak Djokovic - Rafael Nadal: 1

Matchcenter
19 maj 2019 at 16:10 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
19 maj 2019 at 15:11 (Uppdaterad 19 maj 2019 at 18:39) 19/05
9
0

ATP Rom

Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard

Jag tror Nadal vinner detta, men när oddset är så här högt på självaste världsettan så måste man ändå spela. 

Djokovic valde att ställa upp i Rom efter mycket om och men. Han har inte sett lika bra ut som i Madrid men likväl så är han ändå i final efter att först ha överlevt den episka matchen mot en fantastiskt och herioskt kämpande Del Potro och sedan vunnit över duktige och för veckan formstarke Schwartzman. Jag uppskattar att Djokovic har ca. 40% chans i denna matchen och då är 2.90 riktigt bra.

Nadal har hittat spelet mer och mer tycker jag. I tidigare grusturneringar i år har han inte haft samma bollträff och jag tror han har något stort på gång igen lagom till Roland Garros även om vissa matcher denna veckan inte bevisar så mycket.

Talar för spelet

Djokovic är oerhört svår att besegra och även om han inte spelat på topp denna veckan så vägrar han att förlora. Finalkrossen från Australian Open kan också sätta griller i huvudet på Nadal och det psykiska spelet kan mycket väl gå Djokovics väg.

Talar emot spelet

Underlaget, samt att Nadal har imponerat mer och mer och nu har börjat han hitta den där ruggiga träffen på forehandsidan

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback