Reklam

Novak Djokovic - Gael Monfils: (AH: +5,5 Games) 2

Matchcenter
28 februari 2020 at 16:10 - Tennis, ATP
Centre Court, Dubai Duty Free Tennis Centre
28 feb 2020 at 08:04 (Uppdaterad 28 feb 2020 at 16:58) 28/02
98
0
Chance (1-X-2) including handicap: 35-0-65%
Spelvärde: 104,65%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Dubai. Underlag: Hardcourt.

Dags för semifinal i Dubai trots att det är fredag. Man gör alltid så i arabvärlden. På söndagar idrottar man inte, så att säga. Lite speciellt.

Monfils går otroligt bra just nu och det måste sägas att han för närvarande förtjänar sin topp-10-plats på rankingen. Han har ett annat fokus än man är van vid att se från honom och kroppen verkar hålla ihop bra för närvarande. 

16-0 för Djokovic i inbördes möten är minst sagt försvårande för Monfils. Det är också fullt förståeligt. Han har inget i sitt spel som funkar mot Djokovic och ska man vara ärlig har han ingenting som är bättre än Djokovic. Allt det Monfils är bra på är Djokovic bättre på förutom möjligen serven och då blir det så klart lite tufft.

Monfils servar sig kvar

Här känner jag dock att 5,5 gem är ganska mycket att hämta in för Djokovic. Monfils servar väldigt bra för närvarande och att vinna med minst sex gem, då krävs det dubbelbreak, i värsta fall till och med dubbelbreak i båda seten. 

Jag tycker det är mycket större chans att Monfils klarar den här linan än att han inte gör det och 1,61 hos Bethard är ett bra odds.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback