Reklam

Novak Djokovic - Daniil Medvedev: 2

12 september 2021 at 22:00 - US Open
11 sep 2021 at 10:02 (Uppdaterad 17 sep 2021 at 08:24) 11/09
270
+2
Chans (1-2): 56-44%
Spelvärde: 138,60%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Tidiga finalodds från US Open och det här är liksom inte korrekta odds. Inte ens nära om man frågar mig.

Oddsen ljuger aldrig långt in i de största turneringarna. Det där upprepar jag ständigt med en dåres envishet men om inte de här oddsen rättar till sig, då kan jag säga med samma dåres envishet, det här är undantaget som bekräftar regeln.

Djokovic är favorit, men han är knapp favorit i finalen imorgon kväll. Det här är helt tokigt.

Medvedev har haft en väldigt enkel lottning fram hit, men jag tycker egentligen det är rätt ointressant. Spelmässigt är han uppe och nosar på det absolut bästa han presterat och då är han en bra spelare, minst sagt. Då kan han slå vem som helst, när som helst. Det har vi sett förut.

Djokovic har haft det tuffare, men också imponerat klart mindre. I nattens semifinal mot Zverev exempelvis, i fyra set skulle jag säga att Zverev var den bättre spelaren. Sen sänkte han sig i avgörande, men det var ingen imponerande seger för Djokovic. Han har kanske lite svårt för Zverev, men han har faktiskt bättre inbördes siffror mot honom än han har mot Medvedev, så då har han väl jättesvårt för Medvedev i så fall. 

Djokovic har sin chans att bli fullständigt odödlig som den enda spelaren som har vunnit alla fyra Grand Slam-turneringar under samma år. Det har visserligen hänt en gång, första året som Grand Slam-turneringarna var öppna för alla, men det går så klart inte att ta på allvar. Djokovic har chansen på det omöjliga här. Och helt ärligt tror jag att detta kanske är hans sista stora strid. Han har inget mer kvar att uppnå och han kommer inte få den här chansen igen. Ungdomarna är precis i nacken och flåsar honom. Han kommer vinna fler slams, men han kommer inte vara dominant på samma sätt nästa säsong, inte en chans. Det här är som sagt kanske hans sista extremt viktiga match. Det är nu han kan slå in alla spikar i kistan om vem som är tidernas största spelare. Jag är inte säker på att det är positivt för honom.

Vidöppet säger jag. Djokovic knapp favorit. 3,15 är uppåt väggarna fel på Medvedev.

Högst odds, som på alla stora sportevenemang, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback