Reklam

Novak Djokovic - Carlos Alcaraz: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
7 maj 2022 at 16:25 - Tennis, ATP
Manolo Santana, La Caja Magica
7 maj 2022 at 11:34 (Uppdaterad 7 maj 2022 at 20:01) 07/05
90
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Semifinal i Madrid. Inte direkt vilken semifinal som helst. Tidernas bästa spelare mot världens nu bästa(?) spelare. Saftigt. Och jag tycker man ska spela.

Vilken match. Alcaraz-Nadal igår var en stor match på papperet. Men det här, det är något mer. Den enda vettiga frågan är nu att ställa sig om Alcaraz är bäst. Inte om han är en av de bästa. Om han är bäst nu eller inte.

Jag tror att han är bäst nu. Han har inte kört förbi de andra, men han är antagligen lite bättre än dem, och det gör att jag håller honom som favorit i den här matchen.

Om man nu inte tror att han redan är bäst så finns det ändå en rimlighet i att han slår Djokovic här.

Inte som bäst på grus, Djokovic. Och frågan är om han är riktigt uppe i form ännu. Han har spelat för lite i år och har haft problem de gånger han spelat. Han har ingen matchträning överhuvudtaget mot någon av de bästa hittills i år. Det kan bli tufft för honom att hoppa upp på den nivå som krävs idag.

Inga inbördes möten. Det kittlar så klart att detta är första matchen mellan dem. Jag tror att det här kommer passa Alcaraz bättre än Djokovic. Alcaraz är den som är mer bekväm med att driva spelet och stora möjligheter för honom att få göra det här. Sen må Djokovic vara världens bästa försvarsspelare men jag tror inte det finns något försvar som kan stå emot Alcaraz offensiv riktigt. Man måste slå Alcaraz genom att pressa honom och jag tror inte att Djokovic riktigt har det i sig. Inte idag i alla fall.

Helt overkligt fin match. Se den. Och om ni ska spela, välj Alcaraz hos Bethard.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback