Annons

Speltips : Norrköping - Hammarby: Över 2,75 Mål

Matchcenter
5 september 2022 at 19:10 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
31 aug 2022 at 13:31 (Uppdaterad 5 sep 2022 at 21:09) 31/08
14
0

Allsvenskan

Chance (over-exact-under): 33-33-34%
Spelvärde: 110,55%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 4/10
Hit/Miss: 4-1
Bet365 Till Bet365

Trevligt måndagsjobb i Norrköping när Hammarby har pressen på sig att haka på i guldjakten. Har svårt att se en tillknäppt och chansfattig match och synar Över 2.75 mål redan nu (onsdag).

Snöpligt poängtapp i sista minuten senast för Peking mot Varberg i en match som slutade 1-1. Höjdpunkten var Jonathan Levis drömstrut, vilket var hans första mål på elva matcher.

Bajen kommer från 2-2 i derbyt mot AIK och det var en besvikelse för laget men ett rättvist resultat tillslut. Tappade poäng och tappad mark till Djurgården och Häcken så nu gäller det verkligen att snabbt komma tillbaka på vinnarspåret då båda lagen ovanför har hyfsat enkla motstånd denna omgång.

Bojanic och Berisha visade klass och passningen plus avslutet till 2-2-målet var ögongodis. Räknar med att laget kommer behöva göra minst två mål på Platinumcars Arena här för att lösa seger, då det enligt odds och även för undertecknad känns troligt att båda lagen ska hitta nät här.

Nya tränaren Glen Riddersholm väntar fortfarande på första segern och att kunna lösa den inför fansen och sätta käppar i hjulen för Hammarby är såklart en dundersporre. Han kan glädjas åt att viktige Arnor Sigurdsson är tillbaka efter avstängningen mot Varberg.

Tycker offensiven ser allt bättre ut för Norrköping men samtidigt lite frågetecken defensivt vilket vi såg inte minst i förlusten senast hemma mot AIK (2-4).

Historiskt bjuds vi ofta på händelsrika matcher. Senaste 4 har slutat med 3 mål+ och i förra mötet på Tele2 vann Bajen med 3-0 så nu är det revansch-mode on.

Vinst för hemmalaget och man tar ett stort kliv mot nytt kontrakt samtidigt som vi vet vad som gäller för gästerna. Det här kan bli en riktigt rolig match som förhoppningsvis spårar ur totalt.

Tillägger att båda lagen spelar Svenska Cupen ikväll (onsdag) mot överkomligt motstånd och jag räknar med en del rotation och håller tummarna att ingen nyckelspelare åker på skada.  

Vill ni spela safe så ha is i magen och avvakta till efter kvällens matcher. Är själv för ivrig och på resande fot så hugger redan nu ;)

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 25 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
19:00 IFK Värnamo - Sirius: 2 (Över 1.5 mål)
2,55
Lägg spel
Torsdag 28 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
11:00 Europa - USA: 1
2,25
Lägg spel

Kommentarer

Feedback