Reklam

Norrköping - Elfsborg: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 maj 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
25 maj 2022 at 12:00 (Uppdaterad 29 maj 2022 at 17:01) 25/05
7
0
Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-2
Betsson Till Betsson
Läs våran rek och speltips i matchen mellan Norrköping - Elfsborg med högsta odds när de ställs mot varandra i den 10:e omgången av Allsvenskan 2022.

Norrköping har börjat hitta formen

Trots att Norrköping blev totalt överkört av Hammarby senast finns det mycket som tyder på att klubben är på rätt väg. Innan matchen mot Hammarby hade laget faktiskt fyra raka vinster där man bland annat lyckades vinna borta mot ett hemmastarkt Kalmar. Rickard Norling och hans gäng inledde ju säsongen katastrofalt och det var nog inte långt borta från att tränaren fick sparken. Men sedan kom vändningen och om klubben kan fortsätta i samma takt som de senaste omgångarna kan laget nå långt.

Det väntar dock en mycket tuff prövning under söndagen då Elfsborg kommer på besök. En vinst för Norrköping i denna match skulle stärka moralen i truppen enormt. Men håller man för pressen? Upp till bevis.

Målglada Elfsborg

Det har gått ganska många säsonger sedan Elfsborg vann SM-guld. Klubben som länge har varit en av de största inom svensk fotboll har många gånger varit nära sedan det senaste guldet 2012. Förväntningarna på Borås-klubben är alltid höga och varje säsong pratas det om att laget “ska vara med oss slåss i toppen av tabellen”. Men trots många fina spelare i truppen denna säsong har klubben bara lyckats skrapa ihop 14 poäng, vilket förmodligen är en besvikelse för alla inblandade med tanke på spelschemat hittills.

Förlusterna mot Mjällby, Helsingborg och Sirius svider nog fortfarande. Om en vinst i denna match skulle lyfta Norrköping rejält så gäller det samma för Elfsborg. Det kommer säkerligen att bli en tuff match där vinnaren verkligen är en vinnare. Elfsborg är med sina 17 gjorda mål tredje bästa laget på att göra mål denna säsong efter Hammarby och Häcken.

Norrköping fem senaste:

Hammarby – Norrköping, 3-0

Norrköping - Sundsvall, 5-1

Helsingborg - Norrköping, 0-1

Norrköping - Värnamo, 2-0

Kalmar - Norrköping, 1-2

Elfsborg fem senaste:

Elfsborg - Göteborg, 3-1

Sirius – Elfsborg, 2-0

Elfsborg - Djurgården, 0-0

Degerfors – Elfsborg

Elfsborg – Sundsvall, 3-1

Mitt speltips Norrköping - Elfsborg

Det är en oerhört viktig match för bägge lagen som vill vara med och slåss i toppen av Allsvenskan 2022. Känslan är att en vinst för något av lagen i denna match skulle stärka moralen rejält i respektive klubb. Det är alltså inte bara tre mycket viktiga poäng som står på spel utan även en boost rent självförtroendemässigt. Det känns även oerhört jämt och det är svårt att säga vem som vinner. Men ett som är säkert är att vi får se mycket mål mellan två målglada lag. Mitt speltips blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • 100kr gratisspel i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback