Reklam

Norge - England: (AH: -1,0) 2

Matchcenter
27 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Oceane (neutral)    Lucila Venegas
27 jun 2019 at 18:39 (Uppdaterad 27 jun 2019 at 22:53) 27/06
7
0
Chance (1-X-2) including handicap: 35-28-37%
Spelvärde: 139,00%
Lägsta spelbara odds: 1,95
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-3
888sport Spela nu hos 888sport

Klasskillnad mellan dessa lag där jag anser att Norge fått allt för bra betalt för sitt spel i turneringen. Man inledde med en enligt siffrorna klar seger mot Nigeria, men där afrikanskorna var värda minst två mål i sin fina offensiv. Nederlaget 1-2 mot Frankrike var en okej insats, men där hemmanationen hade bud på mer. I sista gruppmatchen mot Sydkorea lyckades man inte få loss spelet mer än till uddamålsseger.

Norges åttondelsfinal mot Australien var inget skönspel från något av lagen. Samantha Kerr måste vara otroligt besviken över att inte vara född i typ USA, för tänk vilken mängd mål hon skulle kunna producera i ett landslag som håller lite närmare hennes egen klass. Nej, det här var matchen där Australien sumpade sina chanser och sedan brast i självförtroende till straffläggningen.

Den insatsen som Norge stod för mot Australien räcker inte på långa vägar mot ett England som, liksom Tyskland, gått vidare utan att egentligen imponera. Något som alltid kännetecknar riktigt stabila lag.

Efter att ha inlett träningsmatchern inför VM med en högst tveksam 0-1-förlust mot Nya Zeeland har man i mästerskapet sedan vunit alla sina fyra matcher. 2-1 mot Skottland är alltjämt en av turneringens bästa matcher, 1-0 därefter mot ett ruggigt lågt spelande Argentina och avslutningsvis riktigt fina 2-0 mot Japan. I åttondelen hade Kamerun inte något alls att säga till om, utan England har varvat upp när det gäller som mest.

Nevilles landslag är rakt igenom för starka för Norge och jag spelar handikapp -1.0 på England. Pengarna tillbaka om England vinner med exakt ett mål, men jag tror det blir (minst) två. 

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback