Reklam

Nikoloz Basilashvili - Pablo Cuevas: 1

Matchcenter
8 januari 2020 at 12:10 - Tennis, ATP
RAC Arena
8 jan 2020 at 08:03 (Uppdaterad 8 jan 2020 at 14:19) 08/01
65
0
Chans (1-2): 72-28%
Spelvärde: 106,56%
Lägsta spelbara odds: 1,39
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: ATP Cup. Underlag: Hardcourt.

Avslutande gruppmatch i ATP Cup mellan två utslagna länder. Betydelselöst för oss som tittar, men inte för spelarna. De spelar om bra pengar och bra poäng här så det vore rätt märkligt om två spelare på den nivå de här är på inte ville vinna matchen.

Spela matchen direkt hos Bethard

Basilashvili 26a i världen mot Cuevas 45a i världen. Jag tycker egentligen båda två är lite sämre än så, men att Basilashvili är den bättre av dem är det inget snack om.

Cuevas oduglig på hardcourt

Den viktigaste parametern för spelet dock, Cuevas är oduglig på hardcourt. Han vill helst inte spela på hardcourt och numera vinner han knappt match överhuvudtaget oavsett nivå. Basilashvili är lika bra på hardcourt som på grus, så stor underlagsfördel.

Sen ovanpå att Cuevas är svag på hardcourt för att han har svårt att hinna med så slår Basilashvili dessutom väldigt hårt, i synnerhet hans transportslag är hårda och Cuevas kommer därmed vara under konstant press. Inte riktigt optimalt om man har lite svårt att hinna med kanske.

Basilashvili bara ska vinna matchen, det är det inget snack om, och jag tror verkligen han gör det.

Bethard är det spelbolag som erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback