Reklam

Nikola Mektic/Mate Pavic - Kevin Krawietz/Horia Tecau: 2

Matchcenter
14 november 2021 at 11:40 - Tennis, ATP
Centre Court
14 nov 2021 at 09:06 (Uppdaterad 14 nov 2021 at 12:59) 14/11
43
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 130,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Man kan lugnt säga att de tappat magin, kroaterna Mektic/Pavic och för mig går de in i slutspelet som ganska tunna favoriter.

De kunde inte förlora under årets första halva, Mektic/Pavic. De vann det mesta de spelade och även om de då redan hade börjat få problem, de vann också OS i Tokyo. Efter det har de egentligen inte haft ett rätt. 

De har förlorat tidigt hela tiden och mot par som inte är bra. I sina två senaste turneringar har de förlorat två gånger om mot den medelmåttige belgaren Gille. En gång med Gilles ordinarie partner Vliegen och en gång med Köpfer. Det är inga par som världsettor ska förlora mot kan jag säga. De har tappat det, Varken mer eller mindre.

När ett dubbelpar väl tappar det på det här sättet brukar det vara fara på färde. De brukar nästan alltid tänka tillbaka på hur bra de var innan svackan och i princip alltid utmynnar det i att man börjar spåna på att spela med andra partners. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om Mektic och Pavic provar lyckan på annat håll om inte alltför lång tid.

Krawietz/Tecau har varit ett starkt par under hela året. Krawietz, som dragits med en mycket sämre partner i Mies i många år fick äntligen prova med en bättre partner när Mies blev skadad. Det har gett effekt. Han var visserligen ofta högre rankad med Mies men de var aldrig så bra. Krawietz är klart farligare tillsammans med Tecau.

Det är ettan mot åttan här, det högst rankade slutspelsparet mot det lägst rankade. Men jag tycker ändå matchen känns i stort sett jämn på förhand och 2,90 hos Bethard på Krawietz/Tecau, mycket bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback