Reklam

Nigeria - Frankrike: (AH: +2,5) 2

Matchcenter
17 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Roazhon Park (neutral)    Melissa Borjas
14 jun 2019 at 18:20 (Uppdaterad 17 jun 2019 at 22:59) 14/06
49
0
Chance (1-X-2) including handicap: 44-0-56%
Spelvärde: 113,12%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Dam-VM

Båda lagen har hittills gjort det som förväntats av dem. Nigeria vann rättvist mot Sydkorea där man visade prov på sin styrka och vann nästintill varenda närkamp, men trots att man vinner matchen med 2-0 så hade man inte så mycket att komma med framåt. Det kändes planlöst och inte riktigt som det organiserade laget man kunde förvänta sig att Dennerby skulle fixa ihop. Oshoala gjorde visserligen ett så att man kan göra mål råder det inga tvivel om men nu ställs man mot ett Frankrike som inget annat lag än just Frankrike lyckats göra mål på(Norges mål var ett självmål).

Frankrike flög inte lika högt mot Norge som man gjorde mot Sydkorea men man spelade stundtals en väldigt fin, högklassig fotboll. Le Sommer har visat att hon är på spelhumör och är kanske inte den målskytten som man brukar se men hon är inblandad i mycket framåt och är alltid ett hot. Målen kommer från alla håll hos fransyskorna och man har helt klart visat upp den bredd man har i laget.

Nigeria har inte strukturen som krävs för att stänga ner detta Frankrike som kommer fortsätta flyga fram och att Frankrike kommer gå för en rejäl seger är givet inför sin hemmapublik. Med tanke på att Nigeria ändå kan komma att göra mål så handlar det här om hur många Frankrike kommer göra och jag har svårt att se att man inte skulle kunna göra 2 eller 3 om inte mer. 

Jag tror att Frankrike vinner med minst 3 och oddset på det är bra.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback