Reklam

Nigeria - Argentina: Flest hörnor: Argentina -2,5 Hörnor

Matchcenter
26 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Saint Petersburg Stadium (neutral)    Cuneyt Cakir
25 jun 2018 at 11:15 (Uppdaterad 4 jul 2018 at 14:59) 25/06
38
0
Chans: 70%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-5
Unibet Spela nu hos Unibet

Mästerskapets fiasko Argentina får en sista chans att rädda detta mästerskap. De har en poäng på två matcher och det finns ändå en möjlighet att ta sig vidare till en åttondelsfinal. De måste vinna över Nigeria med bra målskillnad och förlita sig på att Kroatien tar poäng mot Island. 

Argentinas mästerskap började med att de tappade två väldigt oväntade poäng mot Island. De ägde bollen och pressade på i stort sett hela matchen. Island försvarade sig väldigt bra och Argentina lyckades inte få in bollen. Något orättvist sett till matchbilden men fotboll går ut på att göra mål och de gjorde de inte. Sedan mötte man ett övertygande Kroatien som vann med hela 3-0 och likadant där, man har svårt till att komma till riktigt farliga lägen. 

Argentina har otrolig press på sig och inte minst Messi som troligtvis spelar sitt sista VM och då är sin sista chans att ta hem den titel han inte vunnit. Med de lag Argentina har var det inte många som trodde att man skulle floppa så som de gjort. Man har fyra anfallare i världsklass och skulle platsa i i stort sett vilket lag som helst i detta mästerskap. Vilka de väljer att spela mot Nigeria ska bli spännande att se. 

Argentina kommer pressa på från start och äga mycket boll. Argentina har i sina två första matcher vunnit flest hörnor. Hela 10-2 i hörnor till Argentina mot Island och 5-2 mot Kroatien. Jag tror det kommer bli något liknande i denna match och spelar att Argentina -2,5 kommer få flest hörnor. 

 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback