Reklam

Nigeria - Argentina: (AH: +0,75) 2

Matchcenter
26 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Saint Petersburg Stadium (neutral)    Cuneyt Cakir
25 jun 2018 at 19:52 (Uppdaterad 26 jun 2018 at 21:54) 25/06
43
0
Chance (1-X-2) including handicap: 20-35-45%
Spelvärde: 110,60%
Lägsta spelbara odds: 1,44
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Ingen vidare match för Nigerias del i premiären mot Kroatien, men i den senaste matchen mot Island visade man att det finns kvalite offensivt, i bland annat tvåmålsskytten Ahmed Musa som gav Nigeria en 2-0 seger. 

Argentina är kanske det största fiaskot hittills, efter att de inlett med först ett kryss mot Island och senast förlust mot Kroatien, men ändå har de allt i sina egna händer inför sista omgången. En vinst mot Nigeria med ungefär 2-3 mål och det lär räcka för ett avancemang, då jag inte tror att Island slår Kroatien med fler än ett mål. 

Speltips:

Argentinas förbundskapten Jorge Sampaoli har fått utså stor kritik efter de två matcherna i gruppspelet. Han har tagit konstiga beslut i startelvorna och även gjort konstiga byten i lägen då Argentina behövt jaga mål. Nu går rykten att spelarna fryst ut honom och att de själva kommer ta ut startelvan till matchen mot Nigeria. Om det stämmer så tror jag att vi kommer få se en hel del offensiva spelare på planen. Argentina måste ju trots allt göra några mål framåt för att vara säkra på att man tar sig vidare. Om dessa rykten stämmer så tror jag också att Argentina bara kommer bli starkare eftersom tränaren verkar vara den som skapat negativ stämning i truppen. Messi går sällan mållös i tre raka matcher och därför tror jag att han kommer vara supertaggad idag. Nigeria spelade bra mot Island senast men det finns fortfarande frågetecken runt deras försvar och frågan är om de kommer klara av Argentinas forcering under större delar av matchen. Jag tror att Argentina kan vinna med två mål idag och jag kommer därför spela Argentina -0.75 asian handicap till 1.68 hos Bethard. 

 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback