Reklam

Nicolas Mahut/Edouard Roger Vasselin - Thanasi Kokkinakis/Nick Kyrgios: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 juli 2022 at 02:45 - Tennis, ATP
Stadium Court, Atlantic Station
25 jul 2022 at 07:48 (Uppdaterad 26 jul 2022 at 04:11) 25/07
53
+1
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 126,85%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Här värderas de som världens bästa par, Kokkinakis/Kyrgios. Det kanske de är också kapacitetsmässigt men att lita på dem såhär, aldrig.

Det man ska säga först är att de inte brukar skita helt i det när de spelar dubbel tillsammans, Kokkinakis och Kyrgios. De brukar tramsa, det är svårt att säga att de gör sitt bästa allt som oftast, men de skiter inte i det. Så man ska inte ha några stora förhoppningar på att de bara lägger sig ner och förlorar med flit som man kanske skulle kunna förvänta sig från två så lynniga rackare.

De vann Australian Open, ja. Sen två mastersturneringar tillsammans. Torsk i andra rundan mot Isner/Sock i Indian Wells. Sen torsk i semi mot Hurkacz/Isner i Miami. Inget att skämmas över, men kanske inte sådär superimponerande heller. Det beror förstås på vad man jämför med, men här jämför man med något riktigt bra.

Kvartsfinal i Wimbledon för de här två, Maut/Roger Vasselin. Liten missräkning kanske men förlusten mot världsettorna Rams/Salisbury i en femsetare är samtidigt knappast något att skämmas över. Roger-Vasselin har inte ranking för att backa upp påståendet men jag skulle säga att det här paret är precis bakom den absoluta toppen. Högsta klass alltså. 

Om australiensarna har en bra dag och allt sånt, då är deras kapacitet högre och de vinner. Men de möter här ett otroligt stabilt par som är nära de bästa i världen. Att dessa australiensare då skulle vara stabila på att slå ett sånt här motstånd, aldrig. De är alldeles för stora favoriter.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback