Reklam

Nicolas Mahut - Alejandro Davidovich: 1

Matchcenter
16 juni 2019 at 15:20 - Tennis, ATP
Court 1
16 jun 2019 at 08:54 (Uppdaterad 16 jun 2019 at 16:59) 16/06
79
0
Chans (1-2): 59-41%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
William Hill Spela nu hos William Hill
Turnering: Kval London. Underlag: Gräs.

Davidovich krossade Mahut förra helgen i kvalet till Hertogenbosch. Det spelar så klart in här, utan tvekan, men det fanns nog förklaringar till det resultatet, och jag tycker man måste gå ganska hårt på att Mahut ska vara den märkbart bättre grässpelaren här.

Mahut hade en enorm turnering i Franska Öppna, och känslan var nog att han hade svårt att direkt ladda om till spel på gräset i Hertogenbosch. Han behövde nog en vecka till för att hitta sig själv. Det har han nu fått, och han ska kunna bli farlig den här veckan. Mycket fin inledning i kvalet igår där han slog Jarry som varit väldigt bra tidigare den här veckan, han slog bland annat Tsitsipas i Hertogenbosch. Mahut servade för matchen i andra set men tappade där, och vann sen i ett jämnt avgörande set. Jag tycker det är en seger som indikerar att han är på gång. Motståndet nu är dessutom märkbart enklare.

Davidovich behärskar gräs och är en farlig spelare, men Mahut är en extrem grässpecialist som dessutom är i toppform. Jag tror att Mahut är bättre på det här underlaget och jag tycker att oddset på honom är högt.

Högst hos WilliamHill. 1000 kronor bonus om man ännu inte registrerat sig där efter deras återkomst till Sverige.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback