Reklam

Nicolas Jarry - Taro Daniel: 2

Matchcenter
23 maj 2019 at 13:30 - Tennis, ATP
Court Central, Tennis Club de Geneve
22 maj 2019 at 22:58 (Uppdaterad 23 maj 2019 at 14:48) 22/05
43
0

ATP Geneve

Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Jarry är den bättre spelaren av de två och jag håller honom som favorit i denna matchen. Det finns dock vissa omständigheter som gör att Daniel har hyfsade chanser att plocka bort ännu en chilenare efter att ha slagit Garin tidigare i dag (onsdag). Vilka är de då? Jo, han är duktig på att hålla bollen i spel, han har bra returer och han har slagit Jarry tidigare.

Jarry är en offensiv spelare som jag tycker har tagit ett steg framåt detta året. Han har en bra serve, spelar ganska riskabelt och kommer gärna fram på nät där han har en bra volley. Jarrys taktik i denna matchen kommer med all säkerhet bli att försöka avgöra poängen så snabbt som möjligt med sin serve och sitt offensiva spel, skulle det misslyckas så tror jag han ligger väldigt risigt till i denna matchen.

Oddset är högt på Daniel och detta spelet har ett riktigt bra värde.

Talar för spelet

Daniel har bra returer och jag tror han kommer klara av att hantera Jarrys serve på ett bra sätt. Kan han hålla Jarry borta från nätet och förlänga bollduellerna så kommer chilenaren mest troligt slå bort sig och sköta det mesta själv.

Talar emot spelet

Jarry är den bättre spelaren och hans offensiv kan bli för jobbig för Daniel

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback