Reklam

Nick Kyrgios - Ugo Humbert: 1

Matchcenter
30 juni 2021 at 16:15 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 12, All England Club
26 jun 2021 at 10:48 (Uppdaterad 30 jun 2021 at 17:01) 26/06
193
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Kyrgios. Gräs. Allt annat spelar egentligen ingen roll. Man måste ha med möjligheten att han är livsfarlig för alla i bakhuvudet.

Han har inte spelat sen Australian Open, Kyrgios. Det är svårt att riktigt förstå vad han håller på med. Ibland säger han att han är skadad, ibland säger han att han tar ansvar för situationen i världen genom att inte resa. Man vet inte. 

En sak man däremot kan vara helt säker på är att om Kyrgios är i vettigt skick, då är han en av världens absolut bästa grässpelare. Med betoning på absolut. Jag skulle säga att han utan tvekan är topp-5 i världen om han är i vettigt skick.

Vilket skick han är i nu, det vet ingen, men om han väl kommer till start här så skulle jag säga att det är för att göra ett rejält försök. Han dyker inte upp för att bara vara dålig och förlora i första omgången.

Humbert är i sitt livs form och har klivit upp på en nu nivå. För mig är han redan en av världens 20 bästa spelare och titeln i Halle nyligen skriker gräsform. Han har ett spel som är helt perfekt för gräs och nu visar han också att han är så bra i praktiken.

Ska man vara helt ärlig så skulle detta kunna vara en kvartsfinal i Wimbledon. Nu är det första omgången. Nivån är skyhög, något som brukar tala för Kyrgios. Han växer ofta efter kvalitén på motståndet.

Det finns så klart osäkerhetsfaktorter kring Kyrgios. Därför är Humbert favorit. Men 2,80 på Kyrgios, otroligt spännande.

Högst odds på Kyrgios hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback