Reklam

Nick Kyrgios - Rafael Nadal: 2

Matchcenter
4 juli 2019 at 17:50 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Centre Court, All England Club
3 jul 2019 at 19:46 (Uppdaterad 4 jul 2019 at 20:55) 03/07
284
0
Chans (1-2): 18-82%
Spelvärde: 109,06%
Lägsta spelbara odds: 1,22
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Det här är inte vanligt. Ett väldigt lågt odds, 1,33, och en väldigt stor match där jag tycker marknaden hamnat osedvanligt fel. 

Men såhär är det i alla fall, tror jag. Jag tror att tiden runnit ifrån Kyrgios. Jag tror inte att han helt plötsligt kan plocka fram en nivå som gör att han kan hota en av de bästa i världen. Det har gått för länge sen han brukade allvar. Han har tappat i nivå, något vi senast kunde se häromdagen mot Thompson. Han hade problem, även under de perioder då han försökte kämpa. Den nivån, när han försökte kämpa, kommer aldrig räcka till mot Nadal. Och någon annan, bättre nivå än den kommer han inte kunna plocka fram, jag tror verkligen inte det.

Lägg därtill att det hänt lite sen Kyrgios slog toppspelarna emellanåt för några år sen. De flesta, och i synnerhet Nadal, är bättre nu och frågan är därmed om Kyrgios ens när han var som bäst var bra nog för att slå Nadal sommaren 2019. Jag är inte så säker på det heller.

Och sen ytterligare en sak så klart. Kyrgios har inte kämpat under en hel tennismatch på över ett år. Hur i hela världen kan man räkna med att han ska göra det här? Chansen finns, men man kan knappast utgå från det som man enligt oddsen gör här.

Nej, jag tycker det är skithögt på Nadal helt enkelt och jag är övertygad om att han vinner.

Högst odds, som under hela Wimbledon och alltid på atp-touren, hos Bethard. Just nu 1000 kronor i bonus till nya kunder.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback