Reklam

Nick Kyrgios - Jan Lennard Struff: 1

Matchcenter
5 maj 2019 at 13:00 - Tennis, ATP
Arantxa Sanchez Vicario, La Caja Magica
5 maj 2019 at 09:02 (Uppdaterad 5 maj 2019 at 14:09) 05/05
90
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Madrid. Underlag: Grus.

Kyrgios tillbaka efter ett längre uppehåll. Låter det som något att lita på? Inte direkt, särskilt inte när underlaget är grus. Men som oddsen sitter just nu tycker jag likförbaskat att han ska spelas.

Inte bra på grus, Kyrgios, men heller inte så usel som man kan tro. Han klarar det helt okej. Ganska snabba förhållanden i Madrid dessutom, det gynnar honom. Han ska nu ändå vara kvar i Europa i några veckor, det är knappast någon idé att åka hem till Australien då det är mastersturnering i Rom nästa vecka och sen Franska Öppna en vecka efter det. Det talar för att han kommer göra sitt bästa, att han ändå måste vara kvar. 

Struff har gått riktigt bra i år, men frågan är hur det är med formen. Han blev fullkomligt demolerad av Monteiro i Munchen tidigare i veckan, och det är inte bra alls.

Jag tror att det här kommer passa Kyrgios rätt bra, och Struff rätt dåligt. Struff kommer inte få de raka, rena dueller i högt tempo som han vill ha utan Kyrgios kommer i vanlig ordning rycka sönder spelet något som Struff inte trivs med.

Och till sist, viktigast av allt, Kyrgios är en i grund och botten väldigt mycket bättre spelare än Struff, även på grus.

Jag känner mig tillräckligt övertygad om att Kyrgios kommer försöka idag för att jag ska köra på honom när oddsen som här är jämna.

Högst odds just nu, som nästan alltid på atp-touren, hos Bethard. 500 kronor i boost om man startar ett nytt konto där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback