advert

14/02, Nice – Marseille

Sön 14 feb 2016 at 14:08 - Fotboll, Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Om vi kollar till den franska ligan idag så hittar vi tre intressanta matcher som spelas ikväll. En av de matcher som vi valt att granska extra noga för att här lägga upp ett speltips på matchen. När vi tagit oss en mer noggrann titt på både lagen form, och förutsättningar så hittar vi lite som kan vara intressant att veta om lagen innan du lägger ett bet på de odds som erbjuds för matchen.
Trots att OCG Nice har fördel av hemmaplan, och ett högre och mer intressant tabelläge än sina motståndare ikväll så blir nog matchen inte så enkel. I laget saknas en av säsongens stora nyckelspelare för Nice - Hatem Ben Arfa. Marseille har haft en något tuffare säsong, men har under de senaste matcherna verkat hitta rätt med taktiker, och startelvor.

Speltips

Idag avgör faktiskt oddset på matchen vilket alternativ som vi ska spela på. Det är en match som kan sluta på nästan alla olika sätt. Det är knappast en enkel match att betta på, så därför väljer vi att köra på OCG Nice som vinnare, vilket ger oss ett odds på sköna 3.10 gånger pengarna. Oddset presenteras av Bet365 som alltid finns till för att erbjuda några av nätets bästa och högsta odds på sportspel.

Det ligger inte jättemycket granskning och research bakom vårt tips, utan det är en match som vi nämnde tidigare kan sluta på många olika sätt. Vi tycker ändå Nice har varit ett stabilt lag som nu verkligen behöver ta poäng i sina sista matcher för att sluta högt uppe i tabellen, och därmed även knipa en plats till Europaspel nästa år. En plats som flera andra franska lag krigar om. Vilket sätter press på OCG Nice när de nu spelar på sin hemmaborg Stade Nice.

Odds på matchen

Om du vill spela på slutresultat på matchen så kan vi tipsa dig om Bet365. Det är en av världens största bettingsajter, och här inne erbjuds allt riktigt bra odds på alla olika typer av betting. Vi kommer i detta lilla speltips ge dig de odds som du kan välja på om du vill spela på fransk fotboll ikväll. Du hittar en liten hjälp här nedanför för att sedan välja vad du vill tippa.
  • OCG Nice vinner matchen efter fulltid – 3.10
 

 
  • Matchen slutar oavgjort – 3.20
  • Marseille vinner matchen efter fulltid – 2.40
Matchen drar igång 21:00 på Stade Nice. Lägg ditt speltips innan matchen startas, eller spela med liveodds på matchen! Detta är möjligt om du är medlem inne hos Bet365.
Feedback