Reklam

Newcastle - West Ham: 2

Matchcenter
20 juli 2019 at 11:00 - Fotboll, Premier League Asia Trophy
18 jul 2019 at 20:24 (Uppdaterad 20 jul 2019 at 12:52) 18/07
60
0
Chans (1-X-2): 21-28-51%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- Newcastle förlorade sin match mot Wolves med 4-0 efter en mycket svag insats
- West Ham förlorade mot Man City med 4-1 efter en jämnare matchbild än vad resultatet visa
- West Ham har skaffat sig en väldigt bred trupp där endast nyförvärven Fornales och Haller som inte är med.
- Newcastles nye tränare Steve Bruce som tog över efter duktige Benitez fick ingen drömstart direkt..

Träningsturneringen “Premier League Asia Trophy“ pågår just nu i Kina och för bronsmatchen ska de två lagen som förlorade sina öppningsmatcher (West Ham vs Man City 1-4, Newcastle - Wolves 0-4) Newcastle och West Ham drabba samman. Newcastle var riktigt svaga i sin match medans West Ham stod upp bättre mot Man City (Visserligen ett väldigt reservbetonat Man City i första halvlek) där resultatet inte speglade matchen riktigt och Citys mål kom ofta genom individuella misstag från West Ham.

Newcastle har de senaste säsongerna under Benitez presterat riktigt bra resultat med väldigt begränsat material i jämförelse med de andra Premier League lagen. Nu har Benitez lämnat och Bruce tagit över som bäst före datumet gick ut på för länge sedan och att döma från matchen mot Wolves har de en väldigt lång väg kvar.. Om man kollar spelare för spelare i de båda lagen är det stor fördel West Ham.  Det är även stora protester från supportrar mot ägaren Ashley som bör påverka laget också.

I West Ham ser det bättre ut inför säsongen. Pellegrini som gjorde om truppen rejält med många nya ansikten i truppen inför förra säsongen har haft en säsong på sig att implementera spelidéerna och fått behålla alla startspelare utom Arnautovic. Trenden var uppgående under förra säsongen och det är optimistiskt i Hammers inför den kommande säsongen. Det var mycket skador i truppen förra säsongen för Pellegrini men nu har de flesta kommit tillbaka i träningen och konkurrensen har blivit stenhård.
Träningsmatcher kan överlag vara svårtippade då de inte är helt säkert att lagen får för segern utan de kan vara viktigare att testa olika spelsätt, testa spelare och stjärnorna går på halvfart. Men i West Hams fall är det inte många som kan känna sig säker på sin startplats i år och behöver visa Pellegrini vad de går för lite extra.

Öppningsoddset var på 3,40 på West Ham vilket var helt galet! Men har kommit ner men tycker fortfarande det finns spelvärde här till strax under 2,0 på West Ham.
 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback