Reklam

New York Rangers - Vancouver Canucks: Över 5,5 Mål

Matchcenter
13 november 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Madison Square Garden
12 nov 2018 at 21:46 (Uppdaterad 13 nov 2018 at 03:37) 12/11
35
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Betsson Spela nu hos Betsson
Den här matchen mellan Rangers och Canucks blir Elias Petterssons första möte med Lunkan. Det kommer garanterat bli en rolig match att kolla på mellan två defensivt väldigt svaga lag.

New York har jag varit inne på många gånger att de ska få en dålig säsong och jag tycker väl trots den goda formen att man inte alls är ett bra lag. Man har Henke Lundqvist i kassen som gör otroligt mycket för laget, men trots det släpper man in väldigt många mål. Med tanke på att de dock börjar vinna lite matcher nuförtiden så har ju också målen kommit med tiden som ni förstår. Jag tror man har goda chanser att fortsätta producera framåt, men man ska inte underskatta Vancouvers offensiv som varit väldigt bra de senaste matcherna. Framförallt våran nya svenske superstjärna Elias Pettersson som har gjort ett stort avtryck på hela hockeyvärlden. I vilket fall så tror jag att vi får se en härlig match med många mål.

Talar för spelet

  • Det är två defensivt väldigt svaga lag som också släppt in en hel del mål trots att man har det ganska bra ställt på målvaktsfronten. När man får press på sig så blir det allmänt stirrigt och det syns att man har problem.
  • Två offensiver som på pappret kanske inte skrämmer, men formen är väldigt god och självförtroendet på topp hos de offensiva pjäserna i vardera lag.
  • Rangers är offensiva på hemmaplan och går hårt med mycket folk. Vancouver är väldigt skridskostarka och kommer få bra kontringslägen.
  • Historiken. Trots att de inte möts så ofta så brukar det vara målrikt när dem möts.

Talar emot spelet

  • Två svenska målvakter som är väldigt bra och också har kapaciteten att spika igen när de är som bäst.

Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte så mycket talar emot detta spel. Oddset är helt klart bra på två lag som i match efter match medverkar i målrika matcher. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.82 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback