Reklam

New York Rangers - Colorado Avalanche: 1

Matchcenter
17 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Madison Square Garden
16 okt 2018 at 15:44 (Uppdaterad 17 okt 2018 at 09:05) 16/10
62
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
Lite oflyt i gårdagens överspel, men det hindrar oss inte för att hitta nattens skönaste spel. Omåttligt dåliga Rangers står som värv för Colorado hemma i MSG och i mitt tycke känns oddset faktiskt ganska trevligt på hemmalaget.

Rangers spelade vi emot häromdagen och tillslut gick det också hem efter att Edmontons Connor McDavid återigen spelat en stor roll i deras 2-1 seger. Varför vi spelade emot Rangers senast var såklart en liten del att just laget Rangers kanske är lite svagare än vad man varit den senaste säsongerna, men kanske framförallt för att Edmonton har ett lag som på pappret är helt okej, men som inte presterat ännu. Det låg en vinst i luften. Nu ska då Rangers ta en ganska snabb revansch och jag tycker uppgiften ser överkomlig ut. Colorado är ett lag som är helt okej. Det består av en yngre mix blandat med lite äldre mer rutinerade. Framförallt så förlitar man sig på sin förstakedja och den är helt klart bättre än Rangers, men man bör kunna match rätt hårt och stänga ner dessa tre direkt och då kommer ej försvarsspelet bli prövat lika hårt. Rangers försvar har ju varit katastrofalt i inledningen och det är på tiden att man höjer sig där. Oddset och värdet ligger helt klart på hemmalaget här.

Talar för spelet

  • Rangers har mött tufft motstånd i de fem första matcherna. Buffalo på bortaplan blev det förlust i, men spelmässigt var man klart bättre än Buffalo och nog borde man tagit med sig minst ett oavgjort resultat hem.
  • Colorado har ett ganska tunt lag. Man har deras förstakedja att hålla reda på, men sedan inte mycket mer. De kan koncentrera sig på Rantanen-MacKinnon-Landeskog är ju såklart riktigt bra, men bakom dessa är det ganska tråkigt och jag tror det passar Rangers bäst att bara behöva håll koll på en kedja.
  • Hemmaplan. Rangers är tunga att möta i MSG samtidigt som att Colorado var väldigt beroende av att spela bra och plockade mestadelen av sina poäng i sin hemmaborg.

Talar emot spelet

  • Det är väl just förstafemman. Framförallt Nathan MacKinnon som varit grymt bra såhär i inledningen och kan avgöra matcher på egen hand. Rangers saknar kanske den där yttersta spetsen.
  • Rangers försvarsspel. Inte imponerad i slutet av förra säsongen och man verkar inte ha kommit särskilt långt på vägen ännu. Lundqvist får svettiga matcher som vanligt verkar det som.

Jag tycker ändå oddset är riktigt bra på Rangers här. Man är dåliga, men jag tycker inte heller att Colorado verkar så mycket bättre egentligen. Spetsen kan avgöra för Colorados fördel, men värdet ligger helt klart på hemmalaget. Jag testar Rangers att vinna inklusive OT/SO till oddset 2.20 hos betway. 

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback