Reklam

New York Rangers - Chicago Blackhawks

17 februari 2016 at 12:04 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Stormatch i The Big Apple

Matchstart 02:05 i Madison Square Garden

Inatt svensk tid gästar Chicago Rangers i Madison Square Garden och lagen har spelat mot varandra en gång under denna säsongen. Den matchen slutade 3-2 till Rangers som gjorde tre mål i den inledande perioden, Chicago kom tillbaka men lyckades aldrig få in en kvitteringspuck.

Formen i Rangers har de senaste veckorna varit riktigt bra och man har vunnit 7 av de senaste 10 matcherna vilket ger dom en andraplacering i Metropolitan Division. För Chicagos del har det varit ojämnt spel som resulterat i en del förluster. Laget inledde säsongen som tåget ligger också de tvåa fast i Central Division. De har vunnit 5 av de senaste 10 matcherna.Nyckelspelarna som saknas för Rangers är kaptenen Ryan McDonagh och stjärnan Rick Nasch. Båda är på bättringsvägen och det dröjer nog inte många matcher innan båda är i spel igen. För lagets del är det två riktigt tuffa avbräck men med tanke på att Rangers har en av de jämnaste trupperna i hela ligan har de hittills hanterat det på ett bra sätt.

Skadelistan i Chicago ser inte lika farlig ut men man saknar eventuellt Marian Hossa som drog på sig en underkroppsskada mot Ducks under lördagsmatchen. Marcus Krüger är den andra som är uppsatt på skadelistan och förväntas inte komma tillbaka för ens i april.

Formstarka och svårslagna på hemmais

Rangers har vunnit 21 av 29 hemmamatcher och tillhör ett av de starkaste lagen i NHL på hemmaplan. Chicago har vunnit 15 matcher av 29 på bortaplan och har haft stora problem mot många av topplagen just på bortais. Det och formstarka Henrik Lundqvist är vad som talar för Rangers inför nattens match.

Vad som talar för Chicago är att Rangers saknar några av sina nyckelspelare. Utöver det finns det inte särskilt mycket att gå på och jag tror att Rangers kommer stå som segrare efter 60 minuter.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från unibet.com
New York Rangers, 2.45
Oavgjort, 3.70
Chicago Blackhawks, 2.60

Räkna med ett Rangers som kommer starka matchen defensivt och arbeta sig in i matchen allt eftersom. Målsnålt men ett Rangers som drar det längsta strået.

 
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback