Reklam

New York Rangers - Carolina Hurricanes: 1

Matchcenter
13 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
12 mar 2018 at 15:07 (Uppdaterad 13 mar 2018 at 14:46) 12/03
36
0
Chans (1-2): 49-51%
Spelvärde: 112,70%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-3
William Hill Spela nu hos William Hill
Åtta matcher inatt som kommer spelas i NHL och en av dem är mellan avsågade Rangers och slutspelsjagande Carolina. I mitt tycke så borde väl oddsen vara lite jämnare än vad dem är satta till. Rangers kan definitivt störa på hemmaplan.

New York Rangers hade för tre matcher sen ett ganska skönt flow och ett par raka segrar. Även fast klubben mer eller mindre gett upp säsongen så hade man då chansen på slutspel. Man har fortfarande chansen, men den känns dock väldigt långt borta. Tittar man på truppen de har för tillfället med tanke på att man har trejdat bort ett par äldre herrar så ska man väl inte mer än att spela av säsongen. Jag tror dock att man får ut mer av de yngre som kommit in än att ha ett gäng äldre herrar som bara vill ha semester. Det vill säkert de yngre också såklart, men de har garanterat mer kämpaglöd i sig. Man har tre raka förluster, men det är väl inget man ska hänga sig för. Det har varit mot bra lag och nu är motståndet klart mer passande. Carolina ligger två platser utanför den sista wildcard-platsen och behöver ha sina poäng idag. Jag tycker dock inte att laget är något att lita på och med tanke på hur svårt man har haft att göra mål så tror jag inte man får det lätt idag. Man är faktiskt ganska löjligt lågt nedtryckta i odds och jag tycker Rangers gör det okej på hemmaplan. Det är klart man förmodligen har lite mer motivation än Rangers, men jag tror New York klarar av att hantera Canes helt okej idag.

Talar för spelet

  • Rangers är klart starkare på hemmaplan än på resande fot. Trots att man inte har mycket att spela för så har man en hemmapublik som manar på och Rangers är ett lag som lever mycket på sin energi. Carolina är dessutom inget bra bortalag.
  • Hemmalaget har tre raka förluster, men det har varit mot tre riktigt bra lag i form av Tampa, Winnipeg och ett formstarkt Florida. Idag möter man Carolina som har ganska fantasilös offensiv och det borde vara lättare att hantera än ovan nämnda lag.
  • Inbördes så har Rangers ett stort övertag mentalt på Carolina. Den här säsongen har man vunnit båda matcherna. Hemma vann man med 5-1 och borta med hela 1-6. Totalt har man vunnit sju av de tio senaste matcherna och då har man mött varandra ofta de senaste säsongerna.

Talar emot spelet

  • Motivation. De är förmodligen inte lika taggade som Carolina här och det är förståeligt. Bortalaget måste ha viktiga poäng och kommer sälja sig dyrt.
  • Rangers har en väldigt tunn backsida. Man har tappat sin bästa back och kapten McDonagh. Kevin Shattenkirk är skadad fortfarande. Den består mestadels av yngre förmågor och en mer rutinerad Marc Staal.

Jag tycker väl att Carolina ska vara favoriter här, men det är dock väldigt knappt. Rangers är starka hemma och gör det ändå okej trots sina förutsättninar. Jag testar utan tvekan Rangers inklusive övertid/straffar till oddset 2.30 hos William Hill.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback