Reklam

New York Rangers - Buffalo Sabres

25 januari 2016 at 11:47 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Matchstart kl. 02:35 @ Madison Square Garden 

Rangers åkte på en förlust senast mot Ottawa med 3-0 och har lyckats komma ifrån den tuffa period dom hade innan jul. Det har framförallt varit jobbigt på bortaplan där man vunnit 9 och förlorat 12 matcher. Bättre har det varit hemma i MSG där laget bara förlorat 5 och vunnit 17 matcher.

Buffalo har gjort 3 mål på de senaste 3 matcherna så att laget inte är i toppform är ingen nyhet. De har haft oerhört svårt att komma till avslut och framförallt problem med produktiviteten. Den skadedrabbade truppen består av många unga och hungriga spelare och det var många som innan säsongen trodde det skulle gå bättre än vad de gjort för bufflarna. Efter många års härjande i botten av tabellen har det för Buffalos del resulterat i tidiga val i draften. En ganska viktig del för ett bottenlag för att kunna ta steget att successivt få en starka trupp. Varför det inte blivit så är frågan och kanske är det för tidigt för att redan döma ut laget. Som stundtals under säsongen stått för fina prestationer. Tänker framförallt på vinsten mot Washington på bortaplan för två veckor sedan.

Rangers styrs av den lille norrbaggen Zuccarello som bara blir bättre och bättre. Han leder interna poängligan och har tagit en större roll som målskytt/framspelare mot tidigare när han noterades för betydligt fler assist. Jag tror inte denna matchen kommer bli lika fartfylld som det brukar vara när Rangers spelar. Tror snarare att den kommer bli ganska långsam, då Buffalos chans till vinst är genom att dra ner tempot och spela på Jack Eichels tempoväxlingar. I samma veva vill jag höja varningens finger för en av ligans absolut bästa backar Rasmus Ristolainen. Den store finnen har varit helt grym och har på 48 matcher producerat 31 poäng. Detta har han gjort för ett bottenlagen i ligan.

Men tyvärr har inte Buffalo vad som krävs för att ta poäng av Rangers på bortaplan. Det hade varit roligt med nytt, fräscht och bra Buffalo. En trupp med många talangfulla spelare och som inom några år kommer vara i toppen. Mark my words.

Matchodds 1X2
Rangers, 1.77
Oavgjort, 4.05
Sabres, 4.25

Mitt tips: Vinst Rangers

Rangers vinner kvällen/nattens match på grund av de är ett betydligt bättre lag och har hemmafördel. Svårare än så är det inte. Det är stor skillnad mellan lagen, Rangers är betydligt mer rutinerade och samtidigt spelskickligare. Det är en av de tuffaste lagen att möta på hemmaplan. Hur som helst ska det bli kul hur spelare som Jack Eichel och Rasmus Ristolainen klarar sig mot ett av ligans bästa lag.
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback