Reklam

New York Islanders - Washington Capitals: 2

Matchcenter
12 december 2017 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Barclays Center
11 dec 2017 at 16:09 (Uppdaterad 12 dec 2017 at 05:49) 11/12
36
0

Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 108,65%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Ny vecka och nya NHL-matcher på schemat. Inatt bjuds vi på en spännande match mellan Islanders och Capitals. Matchen spelas i New York där Islanders är otroligt starka, men känslan är ändå att ett formtoppat Washington har en väldigt bra chans till seger här. Bortalaget har också ett väldigt fint odds och som dem spelar nu så är dem svårslagna.

Islanders har visat sig vara ett väldigt ojämnt lag den här säsongen. Hemma i New York har man spelat fantastisk ishockey och där har man raden 8-1-2. På resande fot har man istället 8-9-1 och det tycker jag väl speglar mer hur de är som lag. Oavsett så är man svårslagna hemma och normalt sett hade man kanske lagt ett spel på Islanders här pågrund av det, men icke från min sida. Jag känner att Islanders har haft maximal utdelning offensivt sett och därför har man vunnit matcher.  Det flytet i spelet lär man inte ha en hel säsong och med tanke på att man redan nu läcker bakåt så tror jag man kommer få det tuffare och tuffare om man inte förbättrar defensiven. Washington däremot verkar ha fått ordning på det mesta efter en lite skral inledning. Formen är väldigt bra och man har radat upp segrar sista veckorna. Just nu fyra raka segrar där man senast slog tillbaka ett formstarkt Rangers relativt enkelt. Islanders borta blir garanterat en tuff match, men med tanke på formen hos de båda lagen så känner jag ändå att den där hemmastyrkan kanske idag ändå inte räcker. Washington är starka just nu.

Talar för spelet

  • Framförallt formen. Washington har spelat bra under en lång tid nu och verkar inte sluta vinna heller. På pappret är man ett riktigt bra lag som är så bra som dem spelar. Islanders har haft det tufft sista tiden och jag tycker inte man ska vara favoriter ikväll.
  • Defensiven. Washington har haft en tendens att vara lite slappa bakåt, men det har sett mycket bättre ut sista tiden. Trots att man släpper till mer skott än man skjuter framåt så har man kontroll på det. Man har ett stort puckinnehav och väljer sina lägen framåt.
  • Islanders har spelat bra på hemmaplan och det ska man inte ta ifrån dem, men resultatraden man har på resande fot speglar mer hur man är som lag och det är också därför jag tror att man kommer få en tuffare andra halva. Det känns lite som att man spelat på sin maxnivå under en tid, men att verkligheten börjar komma ikapp.
  • Jämför man lag så tycker jag att Washington är bättre på alla plan. Holtby är bättre än Islanders målvakter, backsidan är starkare och forwardsbesättningen klart spetsigare. En normal dag så ska Washington vinna minst 50% av matcherna här.

Talar emot spelet

  • Det är väl just det att man är och har varit så pass hemmastarka som man varit. Publiken är ett tydligt tecken på att man presterar bättre och det är såklart ett hot ikväll också.
  •  Islanders är trots allt ett av ligans mest målglada lag. Man kör stenhårt på hemmaplan och med får man lite ”stolpe-in” så kommer man erkänt att bli svåra idag, trots att formen kanske inte är på topp.

Jag tycker med tanke på formen att vi har fel favoriter här. Washington är klart bättre som lag och vi får hoppas att de gör jobbet även denna natt. Caps har fyra raka segrar mot fyra riktigt bra lag. Över två gånger pengarna måste spelas på Washington inatt. Jag testar detta inklusive OT/SO.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback