Reklam

New York Islanders - Toronto Maple Leafs: 1

Matchcenter
14 november 2019 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Nassau Coliseum
13 nov 2019 at 11:19 (Uppdaterad 14 nov 2019 at 03:29) 13/11
25
0

NHL

Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 109,04%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Toronto har gott om målskyttar i laget men NYI är väldigt stabila speciellt hemma.

NYI har gjort en lyckad satsning på spelsystemet dom gick ifrån att släppa in mest mål i ligan till att släppa in minst och dom har slipat spelsytemet till denna säsong och utan tvekan blir dom farliga iår. Jag personligen väljer nästan alltid ett välorganiserat lag i den här typen av matcher man vet alltid vad man får.NHL är en färsk vara haft lite dålig koll på skadeläget i vissa fall men hittat sidor att läsa sånt ifrån nu. Sidor  NHL.com/sv  dailyfaceoff.com sistnämnda nappa jag från ett speltips på denna sida tack för den :) 

Matchen då NYI åkte på sin första hemma förlust mot Pittsburgh dock har dom studsat tillbaka och tog en ny hemma seger senast när Florida besegrades med 2-1 lägger märke till ett insläppt mot ett offensivt lag som Florida! Powerplay spelet är inte helt bra dom har lyckats näta 1/15 sista 7 matcherna i just den spelformen det är inte tillräckligt bra! PK har sett desto bättre ut dom har släppt in 2 mål på 20 senaste numerära underlägen. Ser för övrigt ljust ut i skade läget hos NYI och en del unga spelare har tagit ett kliv framåt jag gillar vad jag ser i +/- statistiken hela laget är på + sidan det finns 2 spelare som har -1 men inga ordinarie utan spelare med lite istid. 

Toronto har en vass offensiv nu är dock Mitchell Marner skadad och det splittrar såklart 1a linen återstår att se om den dom väljer som ersättare kan bidra positivt. John Tavares har spelat många år i NYI och nu ska han möta sitt gamla lag igen och mycket tack vare att Tavares lämnade som NYI ändrade sitt spelsystem men tillbaka till Toronto. Speciell teams har inte varit speciellt bra sista tiden dom har haft väldigt många powerplay chanser på deras och ännu fler numerära underlägen kollat 10 senaste.

(40 numerära överlägen och 5 gjorda mål 12,5 % )

(41 numerära underlägen och 10 insläppta mål 77,5%) 

NYI är defensivt starka och tycker dom har klar fördel i hemma mötet mot Toronto och ML oddset är några punkter för högt. Sannolikhets värdering 58-42 

//MarkusSuomi

 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback